projectleider Industrial Maintenance regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2535718

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Een interessante en uitdagende baan bij een toonaangevend bedrijf in de techniek, waarin stevig beslag wordt gelegd op je intellectuele capaciteiten en je kennis op het gebied van projectmanagement.Functieomschrijving
Als projectleider Industrial Maintenance ben je technisch, financieel en commercieel verantwoordelijk voor de uitvoering van ??n of meerdere projecten op het gebied van elektrotechnische installaties. Je voert daarom de totale regie over deze projecten om ze tot volle tevredenheid van?onze opdrachtgever gerealiseerd te krijgen. Je bent het aanspreekpunt bij de klant en vooral de medewerkers binnen jouw project(en). Als geen ander weet jij dat interne communicatie en heldere taakverdelingen veelal de kritische succesfactoren binnen projecten zijn.
Deze functie is vooral geschikt voor kandidaten die de 'ins en outs' van het complexe en complete vak van projectmanagement al voldoende beheersen. Denk daarbij aan aspecten als het bestuderen en analyseren van in uitvoering genomen opdrachten, het organiseren van de werkzaamheden,?het optimaal inzetten van mensen, gereedschappen en materialen, het deelnemen aan diverse overlegvormen, het financieel bewaken en binnen de kosten houden van je project(en) en het rapporteren over de voortgang.

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508632

Deel deze advertentie met:
|