Manager Pensioen Defined Benefits regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
2535722

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een verzekeraar in de omgeving van Amsterdam. De klant staat centraal en daar is het gedachtengoed ook op ingericht. Eerlijkheid, klantgerichtheid, samen met een duidelijke en eerlijke dienstverlening maken deze partij een sterke speler in de markt.Binnen de organisatie?is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een persoonlijke en informele organisatie. Met een prettige werksfeer en een grote mate van collegialiteit.Functieomschrijving
Wat ga je doen?
Je komt te werken op de afdeling Pensioen Defined Benefits. Je draagt bij aan de ambitie de pensioen- en inkomensverzekeraar te zijn zoals de klant die graag ziet. De nadruk van jouw werkzaamheden ligt op .:Het is samenspraak met de directeur Pensioen en Leven, opstellen van het afdelingsplan Pensioen Defined Benefits en datakwaliteit;Het, in samenspraak met de medewerkers, realiseren van de afdelingsdoelstellingen;Het voeren van gesprekken met medewerkers behorende bij de beoordelings- en beloningscyclus;Het signaleren van kansen en bedreigingen en het doen van voorstellen aan de directie en management;Het periodiek voorzien van de directeur Pensioen en Leven van relevante managementinformatie;Deelname aan het operationeel overleg leven;Het bewaken van het afdelingsbudget.Wat doet de afdeling Pensioen Defined BenefitsDe business unit pensioen bestaat uit totaal circa 40 medewerkers. De afdeling Defined Benefits bestaat uit 13 vaste medewerkers. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheren en muteren van bestaande pensioencontracten en de datakwaliteit van de contract- en polis gegevens voor de afdelingen Pensioen en Levensverzekeringen. Van jou verwachten we dat je een invulling geeft aan het beheer van de defined benefits pensioenportefeuille en beleid en uitvoering rondom datakwaliteit. Onze klanten zijn werkgevers, werknemers en intermediairs, waar wij dagelijks mee in contact staan.

Opties:
- Functiegroep: beveiliging/defensie/politie

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508636

Deel deze advertentie met:
|