Sales Support engineer regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
2535726

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is ??n van de grootste technische dienstverleners ter wereld. Zij hebben een eigen academy waardoor zij in staat zijn om hun mensen te binden en te boeien. Zij hebben meerdere vestigingen in het land en deze vestiging is in het Botlek gebied gestationeerd en richt zich op de industriebranche.Functieomschrijving
Als Sales Support engineer stel je kostprijsbegrotingen op en draag je bij aan de voorlopige planning die gemaakt wordt ten behoeve van opdracht en projectverwerving, zoals bijvoorbeeld offertes, inschrijvingen en meer- en minderwerk. Je controleert en analyseert ontvangen bestek, tekeningen, schetsen en overige gegevens, je berekent de materiaalleveringen en diensten, je calculeert, je stelt offertes op, je verzorgt de daarbij behorende administratie en houdt actief een documentatiebestand bij voor technische- en prijsinformatie.

De functie is met name gericht op de technische en commerci?le organisatie en innovatieve werkvoorbereiding van gecompliceerde systemen en installaties, waarbij het hanteren van commerci?le overwegingen en het administratief meedenken van belang zijn. Het aandragen van innoverende en alternatieve oplossingen voor de klant is een belangrijk onderdeel van deze functie.

Het verrichten van technische inventarisaties bij opdrachtgevers en contacten met de onderaannemers en leveranciers maakt deel uit van je werkzaamheden.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508640

Deel deze advertentie met:
|