maintenance engineer regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
2535731

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een producerent bedrijf wat gevestigt is in de omgeving Rotterdam.Functieomschrijving
Deze functie geeft technische ondersteuning aan Maintenance en Operations departments teneinde een optimale beschikbaarheid van equipment te verkrijgen en waarborgen. Deze verantwoordelijkheid zal worden onderbouwd door het ontwikkelen van de juiste preventieve/prediktieve programma's, spare-part aanbevelingen, equipment performance/-failure evaluaties, kwaliteitsprocedures en evaluatie van technische specificaties van nieuw en te reviseren equipment.Het is de primaire taak van de maintenance engineer om ervoor te zorgen dat de onderhoudsactiviteiten geen repeterende activiteiten zijn. Hij verzorgt verbeteringsvoorstellen ter optimalisering van onderhoudswerkzaamheden. Hij is goed op de hoogte van de inhoud van onderhoudsverkzaamheden en is het eerste escalatiepunt bij technisch inhoudelijke vragen.De maintenance engineer stelt preventieve maintenance-/ inspectieprogramma's op en werkt nauw samen met de Reliability engineer.1. Adviseert bij niet-standaard reparaties en vervanging van equipment door de Maintenance afdeling.
2. Neemt initiatieven ter verbetering van de technische installatie in de plant.
3. Optimaliseert de inhoud en frequentie van preventieve/ prediktieve onderhoudswerkzaamheden op basis van analyses. Hij adviseert in deze de Maintenance Supervisor.
4. Zorgt voor technische inbreng bij modificaties en nieuwbouw installaties. Fungeert tevens als technisch vertegenwoordiger tijdens management of change reviews.
5. Draagt zorg voor analyse en oplossen van day-to-day problemen of problemen van specialistische aard. Consulteert indien nodig andere afdelingen of externe partijen.
6. Initieert projecten voor het vervangen of modificeren van equipment. Draagt hierbij zorg voor het voorbereiden en aanvragen van capital/expense budget.
7. Draagt zorg voor het opzetten en periodiek reviewen van werkinstructies en procedures.
8. Zorgt voor conditiemonitoring en analyse van het equipment op zijn vakgebied.
9. Kan als vervanger fungeren voor de maintenance supervisor.
10. Fungeert als maintenance call-out leader. Is in die hoedanigheid in bepaalde weken 24/7 beschikbaar voor acute problemen in de fabriek

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508645

Deel deze advertentie met:
|