teamleider Elektrotechniek regio Sliedrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
16 x
snelcode info
2535734

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever?richt zich op de productie van bagger- en offshore gerelateerde producten. De activiteiten vari?ren van grote complexe projecten tot enkelstuks productiewerk. Het productiewerk heeft betrekking op diverse (hoogwaardige) materialen en beslaat de dynamiek tussen machinaal verspanen, assemblage- en laswerk, conserveren en modelmaken (houtbewerking). Functieomschrijving
In deze functie geef je leiding aan de vakgroep Elektrotechniek & Automatisering (E&A) voor wat betreft techniek, planning en sturing en het team bestaat uit circa acht medewerkers.

Tot jouw werkzaamheden horen onder andere?het beoordelen van basisbouwprogramma's op haalbaarheid en capaciteit, het uitwerken van technisch projectplanning en het indelen van teams voor wat betreft kwantiteit en kwaliteit. Daarnaast behoort ook het aansturen en toetsen van technische oplossingen en de keuzes van medewerkers tot jouw taken. Je bewaakt de voortgang van de engineeringwerkzaamheden van alle lopende projecten, het niveau techniek met betrekking tot de gestelde kwaliteit in project versus minimale IHC kwaliteit, het urenbudget en het niveau kennis en kunde binnen?jouw vakgroep. Je organiseert instroom en doorstroom van medewerkers in jouw vakgroep in samenspraak met het hoofd Engineering en je bewaakt de uniforme werkwijze.Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508648

Deel deze advertentie met:
|