Mechanicus regio Dordrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
18 x
snelcode info
2535737

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever heeft al meer dan 80 jaar een reputatie hoog te houden als het gaat om ontwerp, fabricage en verkoop van onder andere meetinstrumenten. Deze opdrachtgever is wereldwijd actief in meer dan 40 landen. Gedreven door innovatie is zij ??n van de voornaamste producenten in deze industrie. Er werken momenteel 350 medewerkers. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van magnetische inductieve en ultrasone flowmeters.Functieomschrijving
Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Mechanicus. Onderstaand tref je je voornaamste verantwoordelijkheden binnen deze functie:
aanpassen van de bestaande ontwerpen van transducers tbv van de specials die worden geproduceerd. Deze transducers zetten de elektrische signalen om in geluid;het integreren van nieuw ontwikkelde deelstukken;het begeleiden van de productie voor specials vanuit ontwikkeling;het aanpassen van de productiedocumentatie;het uittekenen van de aanpassingen met behulp van Solid Works;het uitvoeren van mechanische sterkteberekeningen met behulp van Ansys.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508651

Deel deze advertentie met:
|