Assistent controller regio Zeist

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
39 x
snelcode info
2535740

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor een internationale retailer in de omgeving Utrecht zijn we op zoek naar een assistent controller. De organisatie kenmerkt zich als jong en ambitieus. Ze hebben passie voor het werk en zijn een organisatie die er alles aan doet om succes te halen en door te groeien. Voor in een team van drie assistent controllers zal je de senior worden.Functieomschrijving
Samen met de controller ben je verantwoordelijk voor het budgetproces en co?rdineer je de maand- en jaarafsluiting. Maandelijks rapporteer je de cijfers en lever je de balans op. Naast deze werkzaamheden zal je ook regelmatig bezig zijn met analyses. Dit doe je voor sales & HR door middel van weekrapportages en ad-hoc analyses. Tevens neem je deel in projecten als het invoeren van rapportage systemen en kom je met voorstellen om de processen in automatisering te optimaliseren. Je zal uitgedaagd worden om op tactisch en strategisch niveau mee te denken.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508654

Deel deze advertentie met:
|