Zelfstandige Service/Koelmonteur Regio Utrecht regio Maars…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
20 x
snelcode info
2545272

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

.

.

Jouw baan

Woon je in de provincie Utrecht? Ben je zelfstandig en vind je het leuk om alleen te werken? Kun je tegen onregelmatige werktijden? Manpower Techniek zoekt een zelfstandig werkende service/koelmonteur.

Als koelmonteur ga je aan de slag bij een toonaangevend bedrijf dat totaaloplossingen biedt aan hun klanten in de agrarische sector.
Je gaat na een gedegen inwerkperiode zelfstandig in de door het bedrijf ter beschikking gestelde service bus uitgerust met telefoon en laptop te werk in de regio. Je werkzaamheden zullen onder ander bestaan uit onderhoud, storingen (elektrotechnisch en koel technische storingen) en reiniging aan koeltanken. Je doet dit uitsluitend bij agrarische bedrijven in de melkveehouderij en komt daar dagelijks over de vloer.
Het is daarom van groots belang voor het bedrijf dat je ook over commerci?le eigenschappen beschikt.

Jouw werkplek

Het bedrijf is primair gericht op melkveehouderij. De sterke positie van het bedrijf is gebaseerd op een effici?nt en betrouwbaar distributie- en servicenetwerk, gecombineerd met een uitstekend productengamma. Ze zijn een toonaangevende leverancier van totaaloplossingen die de bedrijfsresultaten van professionele voedselproducerende melkveehouders verbeteren. Zij ondersteunen hun klanten om hun ecologische voetafdruk te verminderen, terwijl ze de voedselproductie, rendabiliteit en het welzijn van mens en dier verbeteren.

Jouw profiel

Manpower is op zoek naar een zelfstandig representatief werkende koelmonteur die over de goede communicatieve vaardigheden beschikt. De juiste dosis commerci?le vaardigheden zijn absoluut van belang om succesvol te zijn in deze baan. Je bent in deze functie de ambassadeur van het bedrijf. Klantrelatie is cruciaal, sommige klanten hebben ze al wel meer dan 50 jaar.

De werkzaamheden zijn vijftig procent koeling en vijftig procent tank reiniging/bewaking systemen en compressoren.

StekMBO Elektrotechniek niveau 4Positief ingesteldKlant gericht en correct overkomenGeen 8.00u /18.00u mentaliteitZeer zelfstandigCommercieel ingesteldComputervaardigLeergierigEnorme driveStress bestendig

Contact
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? En beschik je over de juiste kwalificaties? Dan kunnen wij jou een baan aanbieden als koelmonteur. Heb je nog vragen neem dan contact opnemen met Lotte Elfrink of Tanja Schaap Manpower Techniek Haarlem telefoonnummer 023 - 534 99 88

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509032

Deel deze advertentie met:
|