Consultant werving en selectie Finance regio Noordwest Nede…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
17 x
snelcode info
2545280

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. Wij realiseren dat voor onszelf maar ook voor onze kandidaten. We bemiddelen hen naar de ideale baan en werkgever. En daarmee halen we resultaat voor de klant, de kandidaat en onszelf! Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Wij verdiepen ons in beide kanten van de 'match' om zo optimaal te kunnen verbinden. Hierin gaan we ver. Met uitgebreide gesprekken, analyses van de markt en door net iets meer de tijd te nemen voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. In dit proces werk je met doortastendheid, energie en ondernemerschap. Experis is een internationale speler in de bemiddeling van professionals. In Nederland doen wij dit in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance.Functieomschrijving
Voor de vacature van Consultant Werving & Selectie Finance zoeken wij daadkrachtige mensen met lef en doorzettingsvermogen. Je werkt aan de commerci?le uitdaging om de juiste opdrachten binnen de financi?le dienstverlening ?te verbinden aan de juiste financi?le professionals. Je bent accountmanager en het is jouw verantwoordelijkheid om mooie opdrachten te acquireren. Je bent ondernemer en gaat resultaatgericht te werk. Je bent adviseur van de werkgever in hun zoektocht naar een nieuwe collega. Dit bereik je door het maken van een marktbewerkingplan en het uitvoeren van de daarbij horende commerci?le activiteiten. Voor deze vacature ben je ook recruiter die de juiste talenten in de markt weet te vinden. Je werft en selecteert professionals en bouwt zo aan een netwerk van nieuwe professionals. De kroon op je werk is een succesvolle bemiddeling bij de werkgever. Hiermee behaal jij het resultaat en bezorg je plezierig werk!

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509040

Deel deze advertentie met:
|