Fieldmanager Professional Management Assistance regio Amst…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
16 x
snelcode info
2545288

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. Wij realiseren dat voor onszelf maar ook voor onze kandidaten. We bemiddelen hen naar de ideale baan en werkgever. En daarmee halen we resultaat voor de klant, de kandidaat en onszelf! Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Wij verdiepen ons in beide kanten van de 'match' om zo optimaal te kunnen verbinden. Hierin gaan we ver. Met uitgebreide gesprekken, analyses van de markt en door net iets meer de tijd te nemen voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. In dit proces werk je met doortastendheid, energie en ondernemerschap. Experis is een internationale speler in de bemiddeling van professionals. In Nederland doen wij dit in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance.Functieomschrijving
Voor de vacature Fieldmanager Professional Management Assistance zoeken wij daadkrachtige mensen met lef en doorzettingsvermogen. Je staat voor de commerci?le uitdaging om samen met de salesmanager vraag en aanbod van management assistenten bij elkaar te brengen.?
Je bent de recruiter die vanuit de specialistische vraag de juiste management assistenten in de markt weet te vinden. Je werft en selecteert professionals, Experis Experts (Interim Professionals) en ZZP'ers. Op deze manier bouw je aan een netwerk van Nieuwe Professionals. Je voert koersgesprekken, adviseert en begeleidt Experis Experts in hun loopbaan en zorgt voor succesvolle bemiddelingen bij opdrachtgevers. Jij fungeert als hun werkgever en zorgt ervoor dat ze de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als vakinhoudelijk optimaal te ontplooien. Daarnaast ben je het vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers bij wie de Experis Experts en ZZP'ers worden ingezet en leidt je de opdracht in goede banen.

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509048

Deel deze advertentie met:
|