Inkoper verpakkingen regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
2545290

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Je bent in deze zelfstandige functie verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het beheren van verpakkingsmaterialen ten behoeve van de verkoopteams en directie. Je houdt je daarom in belangrijke mate bezig met het:(laten) inkopen van diverse (verpakkings)materialen tegen gunstige voorwaarden;het tijdig aanwezig laten zijn van de juiste?hoeveelheden in Nederland, Engeland en Kenia;het bewaken van de voorraad(waarde);verzorgen van periodieke KPI rapportages;het ondersteunen van de verkoopteams .?verpakkingszaken;co?rdineren van de inkoop met verpakkingsfunctionarississen binnen de DFG (NL, UK, Kenia)professioneel advies geven aan directie, collega's en leveranciers.Functieomschrijving
Als toegewijde professional beheers je het inkoopvak als geen ander en je voelt je als een vis in het water in een zeer dynamische omgeving. Je hebt drive en treedt ander open tegemoet.

Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509050

Deel deze advertentie met:
|