Lead Developer . NET regio Amsterdam Zuidoost

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
2548699

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is de specialist in online aanbod van producten en diensten. Zij behoren tot de top in hun markt zijn onderdeel van een grotere groep. Voor deze onderneming zoeken wij een lead developer op het gebied van ASP. NET.Functieomschrijving
Binnen deze functie ben je samen met je directe collega technisch verantwoordelijk voor de verdere uit,- ombouw en doorontwikkeling van de bestaande systemen. Je formuleert, realiseert en ontwikkelt, in samenspraak met de it-collega's hiertoe strategische uitgangspunten op het gebied van datakwaliteit, technische infrastructuur, etc. Naast een sterke klant- en marktfocus ben je gericht op een gezonde bedrijfsvoering binnen jouw vakgebied waarbij je kosten en baten continu tegen elkaar afweegt om zo de positie van het merk verder te vergroten. Je bent een echte lead developer die meedenkt met alle ontwikkelingen en die verder gaat dan alleen maar bouwen wat gevraagd wordt, dus een echte sparringpartner voor je directe collega.. Je vindt je uitdaging in moderne productontwikkeling, verdere groei van deze succesvolle site, en het portfolio van deze ambitieuze onderneming.

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509136

Deel deze advertentie met:
|