.NET ontwikkelaar regio Amsterdam Zuidoost

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
27 x
snelcode info
2548737

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever in?Zeeeland is de specialist in online aanbod van producten en diensten. Zij behoren tot de top in hun markt. Voor deze onderneming zoeken wij een .NET ontwikkelaar. Functieomschrijving
Binnen deze functie ben je samen met je directe collega technisch verantwoordelijk voor de verdere uit,- ombouw en doorontwikkeling van de bestaande website. Je formuleert, realiseert en ontwikkelt, in samenspraak met de it-collega's hiertoe strategische uitgangspunten op het gebied van datakwaliteit, technische infrastructuur, etc. Naast een sterke klant- en marktfocus ben je gericht op een gezonde bedrijfsvoering binnen jouw vakgebied waarbij je kosten en baten continu tegen elkaar afweegt om zo de positie van het merk verder te vergroten. Je bent een echte NET ontwikkelaar die meedenkt met alle ontwikkelingen en die verder gaat dan alleen maar bouwen wat gevraagd wordt, dus een echte sparringpartner voor je directe collega. Als persoon en vanuit je persoonlijke interesse ben al een echte online goeroe en je weet de behoefte van de bezoeker te vertalen in goede en gebruiksvriendelijke technische oplossingen. Je vindt je uitdaging in moderne productontwikkeling, verdere groei van deze succesvolle site, en het portfolio van deze ambitieuze onderneming.

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509155

Deel deze advertentie met:
|