ROVEQ badkamerontkalker

prijs
€ 3,35
datum plaatsing
19-11-15
conditie
nieuw
adverteerder
ROVEQ schoonmaakproducten
type
aangeboden
adverteert sinds
19-05-2015
plaatsnaam
Meppel
telefoon
0522475663
gezien
5 x
snelcode info
6314344

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Badkamer > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

ROVEQ badkamerontkalker

Klik op de link om naar de webwinkel te gaan

ROVEQ Badkamerontkalker is geschikt voor het regelmatig verwijderen van kalk in badkamer, douche en toilet. Dit krachtige anti-kalk product tast RVS en rubber niet aan. Gebruik het om de (verstopte) douchekop weer kalkvrij te maken en laat kranen weer glazen. Tevens geschikt voor gebruikt op plexiglazen douchedeuren, acryl ligbaden en douchebakken.

ROVEQ Badkamerontkalker wordt geleverd in een handige sprayflacon van 500ml. Verdeel de ontkalker over het oppervlak, laat even inwerken en neem daarna af met een vochtige doek. In de douchecabine kunt u de douchekop gebruiken om het oppervlak af te spoelen. Op krasvaste oppervlakken kunt u gebruik maken van een spons.

Voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag kunt u tevens kiezen voor ROVEQ Superontkalker GEL of ROVEQ Superontkalker LIQUID.

ROVEQ Badkamerontkalker maakt ook deel uit van ons voordelige kennismakingspakket.

De ontkalkers van ROVEQ zijn biologisch afbreekbaar, geurloos en voldoen aan de strengste eisen met bettrekking tot het milieu en de veiligheid.

 

Prijs is exclusief btw


ADVERTEERDER:
Naam: ROVEQ schoonmaakproducten
Tel: 0522475663
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4717667/ko

Deel deze advertentie met:
|