Toiletreiniger-ontkalker ROVEQ

prijs
€ 2,53
datum plaatsing
03-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
ROVEQ schoonmaakproducten
type
aangeboden
adverteert sinds
19-05-2015
plaatsnaam
Meppel
telefoon
0522475663
gezien
4 x
snelcode info
6602574

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Schoonmaakartikelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Toiletreiniger 750ml - ROVEQ

Klik op de link om naar de webwinkel van ROVEQ te gaan.

ROVEQ Toiletreiniger 750ml is een bijzondere krachtige en effectieve reiniger met een speciale formule die vuil en urinesteen verwijdert. Behoudt lang een fris parfum.

Onder de rand van de toiletpot hopen vuil en kalk zich makkelijk op. Nare geurtjes in het toilet worden meestal veroorzaakt door bacteriën die zich snel kunnen vermeerderen in deze vervuiling. Het is belangrijk vuil en kalkafzetting te verwijderen voor is fris en hygiënisch toilet.

Met de handige spuitflacon verdeelt u de toiletreiniger eenvoudig onder de rand van de toiletpot. Dankzij de consistentie hecht ROVEQ Toiletreiniger zich optimaal aan het oppervlak en werkt lang en grondig door. Eventueel kan gebruik worden gemaakt van een toiletborstel met randreiniger om het product dieper te doen doordringen in de vervuiling, waardoor het nog beter zijn werk kan doen. Omdat ROVEQ Toiletreiniger 750ml geen porselein aantast kunt u het gerust langere tijd laten inwerken.

Ook geschikt voor RVS toiletpotten, septic tanks, toiletcassettes, chemische toiletten en watervrije toiletten. Door de unieke samenstelling van dit product zullen RVS, kunststof en rubber niet worden aangetast.

Langdurige ophoping van kalk kan slechte doorspoeling of zelfs verstopping van toiletten veroorzaken. ROVEQ biedt met Superontkalker GEL en Superontkalker LIQUID de oplossing voor dit probleem.

 

Eigenschappen:

 ● Een uniek product
 ● Veilig en efficiënt
 ● Regelmatig gebruik voorkomt verstoppingen en nare geurtjes
 ● Veilig voor RVS, de meeste kunststoffen (waaronder plexiglas) en rubber
 ● Niet ontvlambaar


Prijs is exclusief btw


ADVERTEERDER:
Naam: ROVEQ schoonmaakproducten
Tel: 0522475663
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4847482/ko

Deel deze advertentie met:
|