Gezichtsbeharing

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
18-01-17
conditie
nieuw
adverteerder
Clinique Chevallier
type
aangeboden
adverteert sinds
08-07-2010
plaatsnaam
Midden-Drenthe overig
telefoon
0593-542200
gezien
331 x
snelcode info
1934683

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Gezichtsbeharing: Overbeharing bij dames is een veel voorkomend verschijnsel waaraan gelukkig veel aan gedaan kan worden.

Haren: daar weten wij wel WÈG mee!

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden.
Voorwaarde: een verwijs van de huisarts luidend: elektrische epilatie, op de juiste wijze verzekerd zijn, kijk onder huidbehandelingen in uw polis

Behandeling van dames , heren en transsexuelen.

Overbeharing ( Hirsutisme ) kan op verschillende plaatsen van het lichaam voorkomen bv. in het gelaat, op de armen, benen, rug en de bikinilijn.
De oorzaken van overbeharing kunnen zijn:
erfelijke aanleg
storingen in het hormonale systeem
zwangerschap
overgang
bepaalde ziektebeelden en medicijngebruik
Wij zijn gespecialiseerd in elektrische epilatie en IPL/Laserbeahandelingen en niet onbelangrijk wij hebben voor bijde een diploma.
Tevens zijn wij aangesloten bij de ANBOS lid nr 13593.
Dit is de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten.
Schoonheidsspecialisten met een diploma Ontharingstechnieken kunnen u van dienst zijn bij het verwijderen van overtollige haargroei door middel van elektrische epilatie en IPL/Laser behandelingen.

Ook is het mogelijk om donkere haren door middel van IPL lichtflits therapie te behandelen
dit is snel en minder gevoelig en geeft een zeer goed resultaat.

Elektrisch ontharen valt uiteen in twee methoden: Blend en Diathermie.
De gespecialiseerde schoonheidsspecialist beheerst beide methoden en kan u adviseren welke methode voor u het meest effectief is.
Veelal zijn meerdere behandelingen nodig om de overbeharing te verhelpen, maar uiteindelijk komt u grotendeels van uw overbeharing af.

U dient als U in aanmerking wilt komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar voor deze behandelingen, een verwijs te vragen bij Uw huisarts betreffende elektrische epilatie.

Gezichtsbeharing bij vrouwen komt vrij veel voor. Elke vrouw na de menopauze krijgt geleidelijk meer haren in het gezicht. Bij jonge vrouwen is overmatige gezichtsbeharing meestal een onderdeel van een uitgebreidere vorm van overbeharing en hierin zijn twee vormen te onderscheiden: hypertrichosis en hirsutisme.
Bij hypertrichosis is er sprake van overmatige haargroei op plaatsen waar normaal ook haartjes groeien. De onderarmen, onderbenen, oksels en schaamlippen zijn hierbij veel sterker behaard dan bij andere vrouwen, maar gezichtsbeharing staat hierbij meestal niet op de voorgrond.
In het geval van hirsutisme groeien er haren op plekken waar vrouwen normaal niet behaard zijn, er ontstaat een mannelijk beharingspatroon. Er groeien donkere, dikke haren op de bovenbenen, borst en onderbuik, maar ook op de kin en op de bovenlip. Met name aan deze vorm van overbeharing bij vrouwen wordt in de MEDCOS folder aandacht besteed.

Wij begroeten U graag in onze praktijk.

Clinique Chevallier
Lheebroek 25
7991 PM Dwingeloo
0593-542200
info@onthaar.nl
www.huidkliniekbeilen.nl

Deel deze advertentie met:
|
Voor De Prijswinnaars Klik Hier!