Hoe werkt chiptuning?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
17-11-16
adverteerder
Scholtmeijer Tuning, Benz…
type
aangeboden
adverteert sinds
14-11-2012
plaatsnaam
Westerbork
telefoon
06-51044610
gezien
326 x
snelcode info
1958202

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Scholtmeijer Tuning hanteert een eigen werkwijze om optimaal resultaat te behalen. Tevens beschikken wij over een software waarmee voor iedere auto optimale tuning wordt gerealiseerd. Om ook de nieuwste modellen te kunnen voorzien van een perfecte afstemming, wordt onze kennis over autosoftware continu doorontwikkeld.

Wanneer wij uw auto chiptunen lezen wij uw auto eerst uit via een diagnoseaansluiting en contoleren de auto op fouten. De software van uw ECU wordt uitgelezen en de parameters worden door hoogopgeleide software experts aangepast zo dat uw auto soepeler en zuiniger rijdt. Aan de hand van een vermogensgrafiek wordt zorgvuldig gekeken of en waar de software verder moet worden aangepast. Uw auto en zijn software worden net zo lang getest totdat optimaal resultaat is bereikt.Persoonlijke chiptuning

Scholtmeijer Tuning houdt bij chiptuning rekening met de specifieke onderdelen en eigenschappen van de auto. Tevens wordt er bij het chiptunen gekeken naar uw persoonlijke wensen en rijgedrag. De tuning van Scholtmeijer Tuning is voor iedere auto uniek. Doordat de software zelf wordt aangepast en niet extern wordt gemanipuleerd, voorkomt u bijverschijnselen die standaard powerboxen met zich mee kunnen brengen, zoals sterke rookontwikkeling of een hoger brandstofverbruik.

Dankzij onze werkwijze garanderen wij een ideale mix van vermogensstijging, koppelstijging en een lager brandstofverbruik. Chiptuning is mogelijk voor een groot aantal merken met zowel benzine- als dieselmotor.
Scholtmeijer Tuning biedt u een zeer goede kwaliteit chiptuning waarbij veiligheid, duurzaamheid en zorg voor het milieu voorop staan.


Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken met de mobiele servicewagen? U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

T: 0593 565255
M: 06 51044610
E: info@scholtmeijertuning.nl
www.scholtmeijertuning.nl

Deel deze advertentie met:
|