Nieuw bij Clinique Chevallier: Oxygenetix

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
31-12-16
conditie
nieuw
adverteerder
Clinique Chevallier
type
aangeboden
adverteert sinds
08-07-2010
plaatsnaam
Midden-Drenthe overig
telefoon
0593-542200
gezien
100 x
snelcode info
4499112

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Nieuw bij Clinique Chevallier: Oxygenetix

Oxygenetix, zuurstofdoorlatende en helende foundation en moisturizer
met Ceravitae™ Pro-Oxygen-complex

Oxygenetix "Breathable foundation" samenvatting voor specialisten.
Oxygenetix Breathable Foundation is een innovatieve foundation die littekens bedekt die het gevolg zijn van een ingreep, bijdraagt aan hun genezing en ze vermindert – of zelfs laat verdwijnen. Ontworpen voor artsen bedekt en behandelt Breathable Foundation een enorme diversiteit aan huidproblemen: huidbeschadiging, verwondingen, uitslag, droge, gebarsten huid, littekens door acne, rosacea en andere huidaandoeningen. Bij postchirurgische littekens zijn patiënten gerustgesteld en onder de indruk van het netjes camoufleren van de sporen van de operatie. “Ceravitae”, het overdadige zuurstofcomplex in Breathable Foundation, stimuleert de groei van collageencellen en bindweefsel in de ouder wordende of beschadigde huid.

Cosmetische ingrepen kunnen het uiterlijk van de huid verbeteren. Toen Oxygenetix begon met het ontwikkelen van Breathable Foundation was het minimaliseren van “verloren” tijd en littekenvorming die het gevolg zijn van een ingreep het doel dat ons voor ogen stond.
De laboratoria (FDA-gecertificeerd) van Oxygenetix en onze wetenschappers op het gebied van genetica en productsamenstelling zijn bij het samenstellen en testen van deze revolutionaire foundation gaan samenwerken met cosmeceutical designer Barry Knapp. Nooit eerder werd er een make-up ontwikkeld dat de aangetaste of verouderende huid zo sterk ten goede komt. Zodanig zelfs dat dit van directe invloed kan zijn op de resultaten van een ingreep, zowel lichamelijk als geestelijk.

Het is meer dan een volledig dekkende foundation; Breathable Foundation werkt kalmerend en stimuleert de groei van cellen. Op het gebied van wondmanagement gaat Breathable Foundation het vormen van littekenweefsel tegen en het ziet er uit alsof de patiënt helemaal niets op heeft. Het is letterlijk het effect van een tweede huid.
Breathable Foundation is inmiddels een essentieel hulpmiddel voor artsen en deskundigen op het gebied van huidverzorging met hart voor hun patiënten, om de periode dat zij “uit de running” zijn ook waardevol te laten zijn. Het geeft de patiënt de mogelijkheid om na een ingreep een bijna normale routine op te pakken en nog effectiever te herstellen. Een onafhankelijk “split-face” onderzoek wijst uit dat er betere resultaten werden geboekt bij het gebruik van Breathable Foundation dan bij een traditioneler protocol.

We raden ten zeerste aan om littekens uit de zon te houden of in te smeren met een zonnebescherming, aangezien schade door zon het herstel en het vervagen van littekens bemoeilijkt. Wanneer postoperatieve verzorging met Breathable Foundation, met zijn SPF 25 fysische UVA/UVB zonnebescherming, op de juiste wijze wordt toegepast, zullen de meeste littekens vervagen totdat ze bijna onzichtbaar zijn.

Wat dacht u van nog meer goed nieuws! Deze cosmetica werkt heel goed samen met verschillende huidtinten – zo goed dat zelfs meerdere lagen volledige dekking niet opvallen! De sporen van recente ingrepen in het gezicht worden netjes gecamoufleerd, waardoor iedere patiënt wordt gerustgesteld en zij zelfvertrouwen krijgen en zelfverzekerder worden. Het kalmeert en bedekt zelfs derdegraads brandwonden. Daarom is Breathable Foundation de enige make-up die momenteel wordt gebruikt voor patiënten met brandwonden.

Het is zo licht dat het niet eens voelt alsof u make-up op hebt. Onderzoeken wijzen uit dat het tot dertien keer minder afgeeft dan andere cosmetica! Wat houdt dit in? Het betekent dat u gewoon kunt gaan zwemmen, dansen, joggen en fitnessen – het geeft niet af op kleding! Het blijft zitten, ongeacht hoe warm of hoe vochtig het buiten is. Het is waterafstotend tot wel 90 minuten in het water. Beroemdheden gebruiken het graag tijdens fotoshoots omdat het onder de hete lampen niet in een gesmolten brij verandert.

Het blijft uren zitten en ziet er ook ’s middags nog fris uit. Dit betekent dat bijwerken in de loop van de dag niet nodig is! Hierdoor wordt de huid dus niet onnodig geïrriteerd doordat het product opnieuw moet worden aangebracht. En hoe langer Breathable Foundation wordt gebruikt, des te beter zal de huid herstellen en ze zal strakker en voller worden.


Dit moet u ook nog weten over Oxygenetix Breathable Foundation:
Niet-comedogeen (poriën raken niet verstopt)
Vrij van olie
Niet geparfumeerd
Gecertificeerde biologisch ingrediënten
Bevat SPF 25 (voor UVA/UVB zonnebescherming)
Droogt niet uit – houdt lichaamseigen vloeistoffen vast – zelfs na wat agressievere huidvernieuwingsbehandelingen
Hypoallergeen (minder allergische reacties dan met andere cosmetische producten)
Irriteert de gevoelige huid niet (kan na de meeste cosmetische ingrepen veilig worden gebruikt)
Veel resultaten van cosmetische operaties zijn afhankelijk van de protocollen die voor en na de operatie gelden. De beste resultaten worden geboekt door de postoperatieve instructies of postoperatieve behandeling van de artsen op te volgen en door Oxygenetix Breathable Foundation te gebruiken voor dekking en bescherming.


Één van de bepalende factoren in de innovatieve Breathable Foundation is Ceravitae:
- Door grote hoeveelheden zuurstof aan te leveren doet Ceravitae het “zware werk” op het gebied van het genereren van jonge, frisse en volle huidcellen. Ceravitaes “trainende” effect stimuleert nou net die essentiële productieve cellen om nog harder te werken.


Het heeft een natuurlijke basis van
Aloë Barbadensis:
- Aloë Barbadensis werd door Portugese zeevaarders meegenomen naar Barbados. Dit was de enige plant die op de schepen groeide en ze was geschikt om een grote diversiteit aan verwondingen te behandelen. Haar antibacteriële kwaliteiten beschermen de beschadigde huid terwijl de samentrekkende werking dode oppervlaktecellen verwijdert.

Voor meer informatie zie facebook en onze website.

Facebook:
https://www.facebook.com/#!/Beautifulskin.Huidinstituut?fref=ts

Clinique Chevallier
Lheebroek 25
7991 PM Dwingeloo
0593-542200
info@onthaar.nl
www.huidkliniekbeilen.nl

Deel deze advertentie met:
|
Voor De Prijswinnaars Klik Hier!