Heeft U Last Van Acne?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
02-01-17
conditie
nieuw
adverteerder
Clinique Chevallier
type
aangeboden
adverteert sinds
08-07-2010
plaatsnaam
Midden-Drenthe overig
telefoon
0593-542200
gezien
243 x
snelcode info
559744

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment last van acne. Het is niet raadzaam om, wanneer dit huidprobleem zich voordoet, zelf te blijven experimenteren, omdat acne zich kan manifesteren als een ernstig huidprobleem. Het is daarom heel belangrijk om in een vroeg stadium een schoonheidsspecialist te raadplegen die de specialisatie acne in haar pakket heeft.
vraag naar deze specialisatie ook ivm vergoedingen van de zorgverzekeraar!


Behandelings mogelijkheden voor acne:
Glycolzuur peelingen

Dermabrasie als nabehandeling op de littekentjes

IPL Lichttherapie behandelingen:

Acne:
Behandeling van de bacterie P. Acnes
Met de MedCos IPL methode kunnen vele vormen van acne met behulp van het zichtbaar hoog energetisch gepulseerde licht, overgebracht op de huid met een filter van 620 NM, effectief worden bestreden. De huid zal tot rust komen en de acne zal zienderogen verminderen. Belangrijk is te weten dat niet iedere vorm van acne behandeld kan worden en dat er na een succesvolle behandeling altijd weer acne kan ontstaan. Het gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Door het licht van de MedCos IPL op de huid te richten wordt de huidbacterie P. Acnes vernietigd. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.

Gemiddelde behandelduur van enkele veel behandelde locaties:
gelaat: 10-15 minuten per behandeling

schouders/rug: 10-15 minuten per behandeling

Gemiddeld aantal behandelingen:
8 behandelingen met een tussenliggende periode van minimaal 2 weken.

Thuisbehandeling met mdformulations: een absoluut topmerk, speciaal ontwikkeld door dermatologen om acne te thuis behandelen dit zal toch nodig zijn en geeft 50% van de verbetering mits stipt nageleeft!
Wij geven ook adviezen omtrent voeding en supplementen van AOV, daar dit ook een zeer positieve werking heeft op de huid. Dit alles samen maakt dat we zeer succesvol zijn in het behandelen van acne.


Met de scinscanner kunnen we onderliggende verstoppingen waarnemen en ook pigment ophopingen alsvast zien aankomen.

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug.

De gespecialiseerde bij de ANBOS aangesloten schoonheidsspecialist met een acne specialisatie kan acne doeltreffend behandelen. Aangezien de cliënt vaak ook zelf veel kan doen, geeft de schoonheidsspecialist advies voor thuis.

Bij de behandeling van acne maken wij gebruik van sterke glycolic acid peelings van md formulations. Een productlijn speciaal voor de behandeling van huidproblemen, die de opperhuid te verdunt en de poriën ontstopt.
Dit gebeurt altijd in kuurverband om zo effectief mogelijk te kunnen zijn in de strijd tegen acne.

Alleen met salon behandelingen redden wij het niet, thuis behandelen met de geadviseerde producten van md formulations geeft 50% van de verbetering in huidconditie en behandeling van acne.

Tevens zullen wij U een voeding en supplementen advies meegeven om de inwendige mens te versterken in de strijd tegen acne.

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de de handelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden mits een verwijsbrief van dehuisarts is bijgevoegd.

Clinique Chevallier
Lheebroek 25
7991 PM Dwingeloo
0593-542200
info@onthaar.nl
www.huidkliniekbeilen.nl

Deel deze advertentie met:
|