Uw Huid Specialiste

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
22-12-16
conditie
nieuw
adverteerder
Clinique Chevallier
type
aangeboden
adverteert sinds
08-07-2010
plaatsnaam
Midden-Drenthe overig
telefoon
0593-542200
gezien
188 x
snelcode info
560228

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Uw Huid Specialiste:
Uw Huidcoach

Adriana Chevallier,
Het oplossen van huidproblemen was altijd al mijn wens. Vanaf 1994 ben ik actief bezig met de huid en haar verbetering en verzorging.
Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 4 en specialiseerde mij in Definitief Ontharen, Acné, Micro Needling, speciale Bindweefselmassages, Permanent make-up en Pedicure.
Ook heb ik de opleiding Orthomoleculair Geneeskunde gevolgd bij Stichting SOE, dit met betrekking op voeding en supplementen.
De laatst gevolgde opleiding is Dermatologie voor de schoonheidsspecialiste bij U-Concusultancy.
Deze opleiding leerde ons vooral goedaardige van kwaadaardige huid anomaliën te onderscheiden.
Klanten vinden dat ik erg secuur ben in mijn werk. Persoonlijk vind ik dat ook erg belangrijk bij het uitvoeren van alle behandelingen. Om de kwaliteit van mijn behandelingen te garanderen volg ik jaarlijks bijscholingen bij de ANBOS, zodat u verzekerd bent van een constante kwaliteit.

* Aangesloten bij de zorgverzekeraar AGB code 69-00662
* Lid Anbos
* Lid Provoet

Huidverbetering:
Een uniek huidverbeteringsysteem met huidpeelingen. De behandelingen zijn wetenschappelijk onderzocht en hebben een licentie van de Amerikaanse overheid.
U kunt terecht met: Huidproblemen,Huidbeschadigde huid door (zon)licht,Hyper pigmentatie, Acne, Littekens, Vette huid, droge- en schilferige huid. Om de huid te verbeteren gebruiken we: Glycolzuur Peelingen, speciale maskerbehandelingen en serums die we met speciale apparatuur insluizen.

Dagelijkse verzorging:
Voor een goed resultaat is de dagelijkse huidverzorging zeer belangrijk. Uiteraard begeleiden we u met ons uitgebreide assortiment aan huidverbeterende producten van MD Formulations en Hannah. Deze producten ondersteunen de behandeling.

Specialist in definitief ontharings technieken.

Overbeharing:*
Voor vele mensen een probleem. Scheren, harsen en epileren zijn tijdrovend en pijnlijk en de haren komen ook steeds weer terug.
Het instituut is gespecialiseerd in definitief ontharen en werkt met maar liefst drie verschillende methodes. Afhankelijk van de situatie wordt er gekozen voor de methode die het beste bij uw past.

IPL flitslicht:
Een veilige behandeling bij overbeharing:
De flitslichtmethode, ofwel IPL, is een effectieve methode bij overbeharing. De flitslicht gebruikt de kleur die in de haren aanwezig is om geabsorbeerd te worden en "vernietigt" het haarzakje door de ontstane warmte, zodat haargroei niet meer mogelijk is. * IPL Flitslicht is ook zéér geschikt voor huidverjonging en huidversteviging!

Blend methode:
Deze behandelmethode is het perfecte alternatief voor mensen die niet geschikt zijn voor de IPL flitslicht methode. Mensen met Blond, Rood en Grijs haar. Het naaldje wordt in het haarzakje gebracht, gevolgd door een stroomstootje. De haarwortel wordt vernietigd zodat de haargroei wordt geblokkeerd.

Diathermie :
Een methode die al jaren wordt gebruikt voor het verwijderen van ongewenste haren. Alle haren kunnen verwijderd worden. Het dunne naaldje gaat langs het haartje in het haarzakje. De stroomstootje, vernietig het haarzakje waardoor haargroei niet meer mogelijk is.
Diathermie is ook zeer geschikt bij huidoneffenheden.zoals:
Acne, Kleine talgcysten, Steelwratjes, Couperose, Spineavi, Pigmentvlekken en Ouderdomswratten effectief te behandelen.

Permanent Make-Up:
U wilt er ieder dag mooi uitzien zonder make_up te gebruiken? Kies dan voor Permanent make-up. Er worden huidvriendelijke pigmenten in de huid aangebracht vergelijkbaar met tatoeage. Het effect is een blijvende mooie oogopslag zonder make-up.
U kunt kiezen voor een: eyeliner, onder en/of boven, wenkbrauwen in de vorm en kleur die het best bij u past.

Voetverzorging:
Pedicure basis:
Een goede verzorgende voetbehandeling waarbij de nagels en eeltvorming worden behandeld en eventuele likdoorns worden verwijderd.

Diabetische/reumatische voet:*
Een speciale voetbehandeling voor reuma en diabetespatiënten. Tijdens deze behandeling wordt er extra precies gewerkt omdat er snel huidbeschadiging kan optreden, daar dit bij deze patiënten ernstige gevolgen kan hebben.
Aandachtspunten in de behandelingen zijn: de conditie van de huid, plekjes, wondjes en aanwezigheid van voetschimmel.
Als dat nodig is, wordt er bij reuma patienten met vilt opgevuld om de druk te verminderen.

* deze behandelingen kunnen voor vergoeding in aanmerking komen
tevens acne* en camouflage*

Clinique Chevallier
Lheebroek 25
7991 PM Dwingeloo
0593-542200
info@onthaar.nl
www.huidkliniekbeilen.nl

Deel deze advertentie met:
|
Voor De Prijswinnaars Klik Hier!