Wasmiddel - Lamsvel Produkten

prijs
€ 4,90
datum plaatsing
23-06-12
conditie
nieuw
adverteerder
12ShopEurope
type
aangeboden
adverteert sinds
17-10-2012
plaatsnaam
Didam
telefoon
+31612276621
gezien
93 x
snelcode info
1542460

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sjabrakken, westernpads, zadeldekjes en zadelonderleggers moeten soms worden gewassen. Voor het wassen van uw lamsvel of bont product is het aan te raden een wasmiddel voor lamsvelproducten te gebruiken. Uw sjabrak, wsternpad, zadeldek of zadelonderlegger van lamsvel product dient in goede conditie te blijven. Engel reitsport heeft daarom een wasmiddel voor lamsvel producten. Het wasmiddel heeft een hoge reinigende werking. U verwijderd het meeste vuil door de sjabrak, westernpad, zadeldek of zadelonderlegger af te borstelen of met een vochtige spons af te nemen.

Om meer vuil te verwijderen raden we aan uw lamsvel sjabrak, westernpad, zadeldek of zadelonderlegger te wassen in de machine met een wasmiddel geschikt voor lamsvel producten. Wij adviseren u dringend de volgende regels in acht te nemen:

Wassen op maximaal 30 graden Celsius met wasmiddel geschikt voor lamsvel producten.
Niet centrifugeren!!!
Drogen van het lamsvel product bij kamertemperatuur (niet op de verwarming of in de zon leggen).
Voor het droogproces moet 2 tot 3 dagen in te plannen.
Tijdens het drogen 3 tot 4 keer in de juiste vorm trekken.
Voer uw lamsvel product niet in de droger!


Het is belangrijk dat u de sjabrak, western pad, zadel dek of zadel onderlegger zo weinig mogelijk wast. Elke wasbeurt onttrekt natuurlijke vet uit het lamsvel product waardoor het vetgehalte na elke wasbeurt lager prijs is 4,90 inclusief btw per flacon van 250 ml?, exclusief verzendkosten.

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1607601


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|