Bloedmooie, betuigde en bereden Pinto/Cob merrie

prijs
€ 2.850
datum plaatsing
11-01-17
adverteerder
Melanie Stal Doorstap
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Rucphen / Zundert
telefoon
0621640856
gezien
3 x
snelcode info
10017035

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Paarden en Ponys > Ponys

KENMERKEN:
 ● Conditie: Niet van toepassing
 ● Levering: Ophalen
 ● Geslacht: Merrie
 ● Leeftijd (jaar): 5

OMSCHRIJVING:

Lizzy is werkelijk een prachtige Pinto/Cob merrie en dat zowel van buiten als van binnen! Ze heeft een erg aansprekend uiterlijk: je krijgt meteen zin om op haar te gaan rijden, ze is deftig en toch een beetje fors met veel behang. Ze heeft een mooie bouw en een prachtige zwart platenbonte kleur. Ze is enorm chique en heeft een prachtig uitgesneden snoetje.

Lizzy wordt 6 in 2017, een erg fijne, gewilde leeftijd. Ze is in bezit van een paspoort, is gechipt en geënt. Ze is totaal vrij van gebreken. Ca. 1.43 m. hoog en ook voor een volwassene geschikt.

Ze is bij ons meewerkend, rustig, superbraaf en nuchter, zowel in de omgang als onder het zadel, in de trailer en in het verkeer. Een schatje op stal. Lizzy is altijd vrolijk en goedgehumeurd bij ons, braaf met haar voetjes geven e.d.

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

Zondag 18 december heeft Lizzy meegedaan aan een aangespannen indoor marathon wedstrijd. Wat deed ze het fantastisch zeg, ze liep zó de vrachtwagen op en ook op het vreemde en drukke wedstrijdterrein, tussen alle paarden, koetsen, vrachtwagens, trailers e.d. was ze erg rustig en vertrouwd. Lizzy heeft het pittige parcours met goed gevolg afgelegd (met een zeer onervaren menner op de wagen) en was helemaal in haar element. Ze zou het volgens mij ook goed doen in de aangespannen dressuur!!

Wat een Topper is onze Lizzy

Prijs is inclusief goed zadel en hoofdstel, compleet.
Wordt met garantie verkocht, inruil bespreekbaar

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?


EXTRA KENMERKEN:
 ● Schofthoogte (cm): 143

ADVERTEERDER:
Naam: Melanie Stal Doorstap
Tel: 0621640856

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Deel deze advertentie met:
|