C++ Embedded Software Developer | Den Bosch | Telemetrie |…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
15-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
WR
type
aangeboden
adverteert sinds
08-02-2017
plaatsnaam
's-Hertogenbosch
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
10932429

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

WR
- een technisch HBO denk- en werkniveau, met elektrotechnische kennis
- aantoonbare kennis van en ervaring met C, C++ en liefst ook RTOS
- kennis en ervaring van software architectuur en documentatie
- ervaring met diverse processoren, telecommunicatie en telemetrie is een pré
- analytisch vermogen en een alerte houding
- een drive om de lat hoog te leggen en persoonlijk te groeien .Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Den Bosch, Dordrecht, Tilburg, Oss en Helmond.
Dit ben je


Jij wil producten maken die er toe doen en vindt het leuk als jouw bijdrage tot zichtbaar resultaat leidt en gewaardeerd wordt door de eindgebruikers. Je wil bovendien innovatief zijn en gebruik maken van de nieuwste technieken. je bent zelfstandig en ambitieus.
Dit wil je


We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 
Solliciteer nu


Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!


Locatie: Den Bosch

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/8022166/wr-c-embedded-software-developer-den-bosch-telemetrie-leuk-team-2-700-4-500-den-bosch

Deel deze advertentie met:
|
Personeel & Opleiding