Telecom Engineer / Engineer Specials

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Qalm Groep B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
20-03-2017
plaatsnaam
Veenendaal
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
11001620

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Qalm Groep B.V.Qalm is een jong werving en selectiebureau met sterke roots in de wereld van techniek en ict. Dagelijks zoeken, vinden en bemiddelen wij personeel voor opdrachtgevers die zich kenmerken door transparantie, trots, loyaliteit en ambitie. Wij geloven in intrinsieke motivatie, doen waar je goed in bent. Alleen dan voeg je echt waarde toe in de keten. Niemand is goed in alles,  wij ook niet. Óns specialisme is personeel vinden, binden en boeien en juist daarom komen opdrachtgevers uit de techniek bij ons en weten technische kandidaten ons te vinden.

Jouw specialisme is het ontwerpen en commercieel adviseren ten opzichte van glasvezel- en coaxnetwerken, oftewel het zijn van een ambitieuze, stevige en oplossingsgerichte:

 

Engineer Specials (Telecom).Heb jij ervaring binnen de telecomengineering? Die weet hoe een glasvezel- en/of coaxnetwerk in elkaar steekt? En ben je klaar voor de volgende stap richting leidinggeven en specials? Dan willen wij met jou in gesprek.

 

Functieomschrijving Engineer Specials:

Als Engineer Specials ontwerp/bereken en werk en technische commerciële adviezen uit, gericht op glasvezel- en coaxnetwerken. Dit doe je vaak van scratch af aan waar je collega’s maar ook de klant over informeert. Je geeft duidelijk aan wat de KSF zijn van het offertetraject (tijd, geld en tactiek). Tevens vind je het leuk om naast je technische rol met de klant te schakelen en opdrachten te signaleren en te scoren.

 

De opdrachten zijn voornamelijk specials, dus elke keer een maatpak ontwerpen. Ook ben je bereid om de overall lead te nemen in Fttx buitengebieden en het kundige “team” hierin te leiden. Je bent de spin in het web om te schakelen met sales, en/of de klant, en het daarna netjes over te dragen aan de operatie. Naast dit alles vind je het leuk om met innovatie bezig te zijn en marktontwikkelingen in de gaten te houden. Je komt met goede ideeën om te kijken hoe de projecten slimmer, efficiënter en beter kunnen. Dit kan overigens ook op softwaregebied zijn of alternatieve materiaaltoepassingen.

 

In deze functie onderhoud jij op operationeel niveau intensief contact met de opdrachtgever, leg je verantwoording af aan de afdeling en/of projectleider en werkt nauw samen met je collega’s. Verder pak je graag de voortrekkers rol op, en ben je van nature iemand die graag collega’s coacht en begeleidt.

 

Functie-eisen:

Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren een leuke enthousiaste en stevige persoonlijkheid nodig. Je vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een team. Je hebt HBO werk- en denkniveau aangevuld met opleidingen op het gebied van glas/CAI, projectmanagement (pré) en/of sales. Klantgerichtheid, waarmaken wat je zegt, loyaliteit, oplossingsgericht en transparantheid zijn jou tevens op het lijf geschreven. Een zeer grote pre is dat jij je sporen hebt verdiend in de Fttx wereld als engineer. Aangezien je ook regelmatig buiten de deur bent, ben je flexibel en mobiel.

 

De aanbieding:

Begint met clichéwoorden als dynamische baan met goed marktconform salaris. Naast die cliché, kenmerkt onze opdrachtgever zich door een informele werksfeer binnen een groeiende organisatie. Krijg jij energie van een ‘work-hard en play hard’ sfeer binnen een hecht team? En presteer je het beste onder behoorlijke wat druk? Dan pas je prima binnen onze opdrachtgever. Het spreekt voor zich dat jij voor deze functie wordt voorzien van alle benodigde middelen; vaak zijn dit een bedrijfsauto en bedrijfstelefoon.De sollicitatieprocedure zal bestaan uit een persoonlijk kennismakingsgesprek en uit minimaal één gesprek bij onze opdrachtgever. Daarnaast zal het nagaan van een referentie ook deel uitmaken van het begin van onze samenwerking.

 

Interesse:

Neem dan contact op met Qalm via 0174-723590 en vraag naar Jasper Keijner. Jasper is overigens ook direct te bereiken via 06-14568513 of – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –.

 

 

Locatie: Veenendaal

Salaris indicatie: 2500-3500

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/8050078/qalm-groep-b-v-telecom-engineer-engineer-specials-veenendaal

Deel deze advertentie met:
|