Mendix Software Developer | Zwijndrecht | JavaScript | GROE…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
WR
type
aangeboden
adverteert sinds
13-03-2017
plaatsnaam
Zwijndrecht
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
11002490

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

WRJe hebt een HBO of WO achtergrond (bij voorkeur bedrijfskundige informatica en/of informatica). Als je een achtergrond hebt in enkel bedrijfskunde maar relevante ervaring en/of affiniteit met informatica, dan is solliciteren ook zeker mogelijk Je bent trots op je aantoonbare (web)applicaties die je hebt ontwikkeld Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift Je hebt ervaring met scrum/agile omgeving Ervaring met een modelgedreven softwareontwikkeling met een tool als Mendix of vergelijkbaar Ervaring met Java(script)Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam, Breda en Gorinchem.
Dit ben je


Je bent zelfstandig, communicatief vaardig, gedreven, bezit inlevingsvermogen en je komt met ideeën.
Dit wil je


We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 4.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 
Solliciteer nu


Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!


Locatie: Zwijndrecht

Salaris indicatie: 3500-5000

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/8049191/wr-mendix-software-developer-zwijndrecht-javascript-groeiperspectief-3-500-4-700-zwijndrecht

Deel deze advertentie met:
|
Personeel & Opleiding