E&I Engineer | Joure | Procestechniek | LEUK TEAM | 3.100 -…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
WR
type
aangeboden
adverteert sinds
12-02-2017
plaatsnaam
De Friese Meren
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
11002500

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

WRHBO E/I (werk- en denkniveau); Je ben in bezit van VCA VOL; Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie; ervaring met projecten in de USA in een vergelijkbare situatie is een grote pré; Je hebt kennis van besturingstechnieken (PLC en Scada) en Energietechniek in de ruimste zin van het woord en van telecommunicatie en ICT in relatie tot de DMT-installaties; Voldoende kennis van machinerichtlijn en NEN 3140; Je hebt goede kennis van Atex en Classified area’s voor de USA; Je hebt goede kennis van procestechniek en regeltechniek met name in relatie tot (bio) gas; Dat je naast Nederlands, ook perfect Engels en (eventueel) Duits spreekt en schrijft. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Joure, Leeuwarden, Groningen, Meppel en Emmeloord.
Dit ben je


Je bent prima in staat zelfstandig en in groepsverband je werkzaamheden uit te voeren. Je hebt een positief kritische houding bij alles wat je doet en je gaat voor een goed resultaat. Je bent bereid om regelmatig langere tijd voor je werk te reizen; Je bent analytisch sterk, resultaat- en oplossingsgericht. 
Dit wil je


We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.100 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 
Solliciteer nu


Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!


Locatie: Joure

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/8049181/wr-eandi-engineer-joure-procestechniek-leuk-team-3-100-4-500-joure

Deel deze advertentie met:
|