Projectmanager

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Meinselect B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
17-03-2017
plaatsnaam
Utrecht
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
11003636

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Meinselect B.V.Ben jij een enthousiaste manager met een brede interesse en een proactieve houding? Bezit jij over de ‘harde en zachte skills’ van een Realisatie manager en weet jij te communiceren op alle niveaus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Realisatie manager werk je geheel zelfstandig aan je eigen projecten. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, de voortgang en het resultaat binnen de gestelde kaders. Je bent als Realisatie manager breed inzetbaar; zowel voor projecten in voorbereiding als in de uitvoering. Van nature werk je vanuit de behoefte van de opdrachtgever; weet je het verschil te maken en ben je leergierig ingesteld. Je bent verantwoordelijk voor het project van A tot Z; de schakel tussen de opdrachtgever en de opdrachtnemer. Je bouwt je netwerk op een actieve manier uit, om zo je orderportefeuille te vergroten. Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen!
Functie-eisen


Jij bent een enthousiaste Realisatie manager met een actieve houding. Je zet vanzelfsprekend net die stap extra als het project of de opdrachtgever daarom vraagt. Met jouw ervaring van grootschalige projecten binnen de hoogbouw (woningen) en mobiliteit, ben je van toegevoegde waarde binnen deze club. Je gaat graag de uitdaging aan om verder te bouwen aan het feel good imago van deze onderneming.

Wie zoeken we?

- Je hebt 5 tot 10 jaar relevante werkervaring;

- HBO- of WO-geschoold in een bouwkundige richting;

- Type teamspeler, pragmatisch en pro-actief;

- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

- Flexibel inzetbaar, zowel in de voorbereidingsfase als in de uitvoering

- Kennis en ervaring van zowel de processen als de inhoud.
Arbeidsvoorwaarden

SollicitatieprocedureLocatie: Utrecht

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/8038377/meinselect-b-v-projectmanager-utrecht

Deel deze advertentie met:
|