Verpleegkundige Specialistisch Team (24-32, Rotterdam)

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Vestiging Rijswijk
type
aangeboden
adverteert sinds
16-02-2017
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
11003867

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vestiging RijswijkBen jij een ster in verpleegtechnische handelingen en heb je ziekenhuis ervaring? Dan is de vacature van Verpleegkundige Specialistisch Team echt iets voor jouw!

In jouw rol als Verpleegkundige Specialistisch Team  ben je alleen de hoog complexe zorg aan het verlenen met daarnaast een stukje coaching en ‘bedside teaching’. Het werk bestaat uit 60% patiëntzorg en coaching. De resterende 40% van de werkzaamheden zijn administratief. Als Verpleegkundigeverricht je verpleegkundige voorbehouden handelingen en risicovolle handelingenin complexe situaties bij hoog complexe MSVT zorg zodat klanten eerder thuiskunnen komen uit het ziekenhuis. Je geeft begeleiding en voorlichting aanklanten en geeft instructie aan collega’s inzake verpleegkundigeaangelegenheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie vanzorgverlening in complexe verpleegsituaties. Het maken van rapportages vanobservaties en bevindingen behoort ook tot je takenpakket. 


Functie-eisen


Wat neem je mee als Verpleegkundige?
-Je bent in het bezit van een MBO-V of HBO-V diploma ‘Verpleegkundige,niveau 4 of 5’
-Je bent bij voorkeur in het bezit van eenspecialisatie zoals oncologie/i.c./ccu of SEH
-Je bent BIG-geregistreerd en hebt actuele kennis vanregelingen en protocollen over verpleegkundige handelingen
-Je bent ervaren en geschoold in verpleegtechnischehandelingen;
-Je hebt ervaring opgedaan in het ziekenhuis en heb affiniteit met wijkzorgArbeidsvoorwaarden


Wij zijn Samen in de Zorg! Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisatie in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functie's met de meeste uitdaging. 

Natuurlijk heb jij als zorgprofessional je wensen en je eisen. Het is onze missie om deze voor jouw te realiseren. Hierdoor zorgen wij dat jij binnen 'no time' aan je droombaan kan starten.  Vele professionals zijn jouw voorgegaan en hebben wij geholpen aan de baan van hun dromen.

Wil jij ook ervaren hoe het is om bemiddeld te worden via Samen in de Zorg? Neem dan contact met ons op en ga je droombaan tegemoet! 

Wat kun je verder van ons verwachten?


-Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
-Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrìère,
-Sollicitatiebegeleiding
-Een vaste baan in de zorg of welzijn
-Een marktconform salaris volgens de cao VV&T
-ORT en reiskostenvergoeding 
-Trainingen en CursussenSollicitatieprocedure


Wil jij je steentje bijdragen in het team en dit keer een échte uitdaging aangaan waar jij je kan ontwikkelen? Solliciteer dan nu op de vacature van Verpleegkundige Specialistisch Team in Rotterdam! Misschien heb je nog vragen ? Dan kun bellen naar onze recruiter Anuska Chitaroe op 06-14774019 of 010-2024580. Per mail: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren – 

Anuska Chitaroe010-2024580


Locatie: Rotterdam

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/8032959/vestiging-rijswijk-verpleegkundige-specialistisch-team-24-32-rotterdam-rotterdam

Deel deze advertentie met:
|