Omkeerosmose 5-traps met drukpomp 1500 L/dag

prijs
€ 354,95
datum plaatsing
05-12-16
conditie
nieuw
adverteerder
Internetwebshop
type
aangeboden
adverteert sinds
20-02-2014
plaatsnaam
Nederland
telefoon
0031788200225
gezien
10 x
snelcode info
7146250

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Witgoed en Electronica > Overige Witgoed en Apparatuur

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Al het op aarde bestaande zoetwater wordt in een natuurlijke circulatie gereinigd en door dieren, planten en mensen steeds weer gebruikt.
Door industrie en landbouw komen sinds de laatste jaren nitraten, zouten, zwaar metalen en complexe giftige chemicaliën in onze drinkwater reservoirs en zo ook in het drinkwater. Al deze vervuilingen kan het oorspronkelijke reinigingsproces niet meer aan.
Er blijft een deel in het drinkwater achter, dit kan getest worden of en hoeveel er in het water zit. Maar de chemische verbindingen van alle stoffen bij elkaar worden nooit getest.

Water kan niet kunstmatig gemaakt worden en is daarom een erg begrensde en waardevolle grondstof.
De belangrijkste functie van water in het menselijk lichaam is het spoelen en transporteren van stoffen uit het bindweefsel, organen en bloed. Dit proces kan alleen met zo schoon mogelijk water zijn werk doen.
Elke aanwezige inhoudsstof, gewenst of ongewenst, reduceert de hoge oploskracht van het water en daarmee zijn gezondheid vorderende werking.

Moeten in drinkwater mineralen zitten?
Mineralen zitten in het water in de vorm van mineraal zouten (ook anorganische zouten genoemd). In tegendeel tot de in vaste voeding bestaande organische mineralen in verbinding met proteïnen of natuurlijke suiker.
Ons lichaam verbruikt veel meer energie voor het verteren van zouten dan het verteren van proteïnen. De betere opname van mineralen is dus altijd via de vaste stoffen in maaltijden. De in vaste stoffen zittende organische mineralen ondersteunen uw gezondheid, de in water zittende anorganische mineralen daarentegen verhinderen in het lichaam het ontslakken en ontgiften. Het is dus beter om zo rein mogelijk mineraalarm water te drinken.

Alleen met een Omkeerosmose-systeem gereinigd water kunt u deze optimale waterkwaliteit bereiken!- Lichte montage
- Eenvoudig in gebruik
- Geleidbaarheidsmeting
- Modern en milieuvriendelijk
- Automatische terugspoeling

Nieuwe technologie maakt een eenvoudige zelfreiniging van het membraan mogelijk via de automatisch gestuurde terugspoeling.
De in het systeem geïntegreerde membraan- booster pomp verhoogt de druk in het systeem en vergroot zo de kwantiteit en kwaliteit van het gefilterde water. Door de verhoogde druk wordt de opbrengst van het reine water vergroot.

De modernste en milieuvriendelijkste methode van watervoorbereiding voor drinkwater, aquaria, gedemineraliseerd water. Water is een van de belangrijkste bestanddelen voor het leven van mensen, dieren en planten op onze Aarde. Vaak is het door verontreinigingen belast, deze verontreinigingen kunnen gezondheidsschade veroorzaken. Beleeft u een compleet nieuwe smaak van het pure water met hulp van het omkeerosmose systeem.
Omkeerosmose systemen bieden een gunstige en effectieve mogelijkheid, om zeer schoon water te produceren. Bij de omkeerosmose wordt het drinkwater tegen een membraan gedrukt, welke alleen puur water kan passeren. Opgeloste mineralen en schadelijke stoffen worden met het restwater afgevoerd.

De kwaliteit en de hoeveelheid van het osmosewater is afhankelijk van de druk en van de temperatuur van het ongefilterde water. Bij de meeste op de markt aangeboden watervoorbereidings systemen, die op ionenuitwisseling-basis werken, worden hartvormige ionen, zoals calcium, tegen andere ionen, zoals natrium, uitgewisseld. Hierdoor ontstaat een verschuiving in de ionen-verhouding, wat kan leiden tot onvoorspelbare gevolgen in het aquarium bijvoorbeeld. Ook moeten zulke systemen regelmatig met chemicaliën geregenereerd worden. De omkeerosmose is een natuurlijke methode, waarin de opgeloste zouten en verontreinigende stoffen op puur fysieke weg veilig uit het water verwijderd worden. Er is zo GEEN chemie nodig.

Onze omkeerosmose systemen genereren de hoogste reinheid van het water. Het systeem is zeer gunstig geprijsd en eenvoudig in montage en gebruik. Daarbij voldoet de installatie aan de kwaliteit en de filtercapaciteit welke de duurdere aangeboden omkeerosmose systemen hebben. Het vermogen is 190 liter per dag. Ons systeem is de oplossing voor vrijwel alle waterverontreinigingen.
Er worden alle verontreinigingen tot 99% uitgefilterd: Zwaarmetalen, pesticiden, hormonen,
fungiciden, drugs, nitraten, fosfaten, chloor, asbest, kalk, radioactieve isotopen, bacteriën, protozoa, cysten, algen, sporen, etc.Technische gegevens:

Filterfasen:
1. Filterfase - 10" : 5 Micron PP fijnfilter (art. 1209201)
2. Filterfase - 10" : Granulaat aktiefkoolfilter (art. 1209202)
3. Filterfase - 10" : 5 Micron aktiefkool blok (art. 1209203)
4. Filterfase - 10" : 200 GPD FCS RO-membraan (2x)
5. Filterfase - 10" : PI aktiefkoolfilter "Gourmet" (art. 1209205)

Beschrijving 5 traps osmose systeem:
Type: IWS-RO400-E2
Afmetingen: 380 x 300 x 480 mm
Vermogen: 220V / 50Hz
Capaciteit: 400 GPD = 1500 L / dag
RO-membraan: 200 GPD FCS RO-membraan
Houder: 10" (254 mm) O-ring
Aansluiting: snelkoppeling
Gewicht (incl. toebehoren en tank): 15,4 kg

2x Drukverhogingspomp / membraanpomp:
Type: IWS101-200
Spanning: 24V DC
Werkdruk: 70 psi (4,83 Bar)
Werkstroming: 1,6 L/min.
Voordruk: 30 psi (2 Bar)
Beschermingsklasse: IPX4

Leveromvang:
2 Filtersleutels
Aansluitingsslang
Montage- en aansluitingstoebehoren
Omkeerosmose systeem IWS-RO400-E2
Waterkraan D-01
3 G voorraads-watertank

5 micron PP fijnfilter
50 GPD RO-membraan
5 micron aktiefkool blok
Granulaat aktiefkoolfilter
PI aktiefkoolfilter "Gourmet"
2x 200 GPD FCS RO-membraan
Stuur even een mail voor ons webadres.

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper van Marktplaats en aangesloten bij het Webshop Keurmerk, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 078-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw adresgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- Op factuur met Klarna
- Paypal
- Overschrijving
- Ideal


Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright © 2008-2012. Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop


ADVERTEERDER:
Naam: Internetwebshop
Tel: 0031788200225
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5096153/ko

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper en aangesloten bij het Keurmerk Veilig Winkelen, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 0031(0)78-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw naam-, adres-, telefoon- en emailgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- iDEAL
- Paypal
- Overschrijving
- Factuur

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright© 2008-2014. Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop

Deel deze advertentie met:
|