Ultra-filtratie - drinkwaterfilter

prijs
€ 89,95
datum plaatsing
05-12-16
conditie
nieuw
adverteerder
Internetwebshop
type
aangeboden
adverteert sinds
20-02-2014
plaatsnaam
Nederland
telefoon
0031788200225
gezien
5 x
snelcode info
7146255

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Keuken > Keukenbenodigdheden

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

5-traps waterfilter systeem met actief kool-filter

Top kwaliteit, top filter, zuiver water!

Deze filter produceert water met de hoogste reinheid met verfrissende smaak. Zeer gunstig in prijs en eenvoudig in montage en gebruik.

Een vermogen van ca. 2000 liter per dag, afhankelijk van de waterdruk.

Dit systeem is de oplossing voor bijna alle waterverontreinigingen.

Tot 99% verontreinigende stoffen worden uit het water gefilterd, zoals zwaar metalen, chloor, asbest, pesticiden, hormonen, radioactieve isotopen, virussen, bacteriën, enz.

Het systeem bevat geen RO-membraan (omkeerosmose) en ook geen ionen warmte wisselaar. Dat betekent, dat de natuurlijke mineralen in het water behouden blijven en de hardheid van het water wordt maar gering beïnvloed.

Ultra-filtratie Waterfiltersystemen van InternetWebshop zijn duurzaam, gunstig en zeer effectief. Afhankelijk van de waterdruk, produceert dit systeem ca. 2000 liter zuiver water per dag.
Met Ultra-filtratie is het mogelijk om regenwater of grondwater te zuiveren. Ook slootwater is met extra filters mogelijk, dus zeer geschikt voor boten of campers. Dit filtersysteem kan in alle posities gemonteerd worden. Er wordt een kraan meegeleverd, en een drukvat is niet nodig.

Het Waterfiltersysteem heeft een uniek ultra filter (0,20 micron) en is in de normale handel bijna niet te verkrijgen. Deze ultrafilters worden in de industrie gebruikt voor het reinigen van mineraalwater, en in catastrofe-gebieden om vervuild drinkwater te reinigen.

De filters gaan gemiddeld 6 maanden mee, afhankelijk van de waterkwaliteit.
Filters kunt u altijd gunstig bij ons bestellen, deze staan binnenkort ook op InternetWebshop.


1. 5 micron PP fijnfilter
2. Actiefkool blokfilter
3. Granulaat Actiefkool filter
4. Ultra-filtratiefilter 0.20 micron
5. PI Actiefkool filter

Levertijd:1-2 werkdagenStuur even een mail voor ons webadres.

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper van Marktplaats en aangesloten bij het Webshop Keurmerk, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 078-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw adresgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- Op factuur met Klarna
- Paypal
- Overschrijving
- Ideal

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright © 2008-2012. Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop


ADVERTEERDER:
Naam: Internetwebshop
Tel: 0031788200225
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5096171/ko

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper en aangesloten bij het Keurmerk Veilig Winkelen, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 0031(0)78-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw naam-, adres-, telefoon- en emailgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- iDEAL
- Paypal
- Overschrijving
- Factuur

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright© 2008-2014. Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop

Deel deze advertentie met:
|