Tractor houtklover IWS-14L105,14T,105cm,liggend,hydr.

prijs
€ 1.049
datum plaatsing
05-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
Internetwebshop
type
aangeboden
adverteert sinds
20-02-2014
plaatsnaam
Nederland
telefoon
0031788200225
gezien
10 x
snelcode info
7146356

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Openhaardhout

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Deze zeer compacte en robuuste traktorklover bereikt een splijtdruk van 14 ton en zal daarmee ieder stuk hout kloven! De klover kan eenvoudig in de 3-punt-ophanging van uw traktor /sleper / Unimog etc. gehangen worden. De klover wordt aangedreven over de hydrauliekaansluiting van het voertuig, hiervoor is een voor- en terugloop vereist (terugloop drukloos). Door de 3-punt-ophanging laat de klover zich op de gewenste werkhoogte instellen.

Deze traktorklover heeft een splijtmaat van 105 cm en een cilinder van 100 cm. De cilinder gebruikt voor een complete heenweg 10 seconden en voor de terugweg 9 seconden.

U ontvangt tevens een afneembaar splijtkruis.

Een hoge werksnelheid bereikt men door de iets andere techniek van deze klover: hier wordt het hout door de cilinder tegen het splijtmes gedrukt en kan erachter vallen. Zou er iets aan het splijtmes of -kruis vast komen, kan men eenvoudig het volgende stuk naschuiven welke dan de weg weer vrij maakt. De cilinder gaat automatisch weer terug, zonder dat men de handen aan de hendel moet houden.
Alternatief kan men het splijtkruis/-mes in iedere gewenste positie aanhouden en terug laten gaan. De volle kloofdruk is ook dan aanwezig.

De houtklover wordt met de voorgeschreven 2-hand-bediening uitgeleverd. Het is eenvoudig om daar een 1-hand-bediening van te maken, dit ligt bij de verantwoording van de klant.


Technische gegevens:
Aandrijving: Over 2-circuits hydraulica van de tractor
Gewicht: ca. 214 kg
Kloofdruk: 14 Ton
Leveromvang: Splijtkruis en splijtmes
Oliedruk: ca. 175 Bar bij 14T
Max. oliedoorstroming: 41,6 l/min.
Max. klooflengte: 105 cm
Cilinderboring: 100 mm
Cilinderlooptijd: Voor 10 seconden, terug 9 seconden
Afmetingen: 269 x 86 x 63 cm
Gewicht verpakking: 246 kg

Garantie: 1 jaar, onderdelen zijn altijd bij ons verkrijgbaar.Levertijd: 2-3 werkdagenStuur even een mail voor ons webadres.

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper van Marktplaats en aangesloten bij het Webshop Keurmerk, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 078-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa.Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw adresgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- Op factuur met Klarna
- Paypal
- Overschrijving
- Ideal

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright © Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop


ADVERTEERDER:
Naam: Internetwebshop
Tel: 0031788200225
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5096182/ko

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper en aangesloten bij het Keurmerk Veilig Winkelen, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 0031(0)78-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw naam-, adres-, telefoon- en emailgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- iDEAL
- Paypal
- Overschrijving
- Factuur

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright© 2008-2014. Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop

Deel deze advertentie met:
|