Warmtewisselaar RVS 60 rijen 130 kW

prijs
€ 127,50
datum plaatsing
05-12-16
conditie
nieuw
adverteerder
Internetwebshop
type
aangeboden
adverteert sinds
20-02-2014
plaatsnaam
Nederland
telefoon
0031788200225
gezien
9 x
snelcode info
7146388

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Zwembaden - Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Een platen-warmtewisselaar is een vorm van warmtewisselaar die het meest wordt gebruikt. Platen-warmtewisselaars zijn ook bekend als tegenstroom-warmtewisselaars. Deze term is echt nodig, want in het proces is geen warmte-uitwisseling, maar een overdracht van warmte van het ene medium naar het andere. De platen-warmtewisselaar bestaat uit golf-vormige platen, die zijn gemonteerd op een speciale manier. Tussen de platen bevinden zich tussenruimtes.
In de warmtewisselaar stroomt afwisselend het warme en koude medium. Het apparaat is geheel verzegeld.

In het bouwontwerp zijn er verschillende platen-warmtewisselaars. Vaak gaat de voorkeur uit naar een gesoldeerde platen-warmtewisselaar of warmte overdracht medium, die het kenmerk hebben dat de verschillende platen aan elkaar gesoldeerd zijn. Hierdoor kunnen andere verbindingen komen te vervallen. Platen-warmtewisselaars werken zeer effectief, omdat een sterke warmte-overdracht mogelijk is. Dit kan verder worden verhoogd door de turbulentie die gegenereerd wordt in de stroming. Door het gegolfde profiel van de platen wordt er een turbulente stroming afgegeven. Hoewel platen-warmtewisselaars niet erg groot zijn, doen ze een hoop, door te zorgen voor een grote warmtestroomdichtheid. Platen-warmtewisselaars zijn high performance componenten en bieden hoge prestaties met compacte afmetingen en een laag gewicht.

Gesoldeerde platen-warmtewisselaars bestaan uit geperst stalen platen die aan koper gesoldeerd worden in het vacuüm proces. Voor het hard-solderen, wordt elke tweede plaat 180 graden gedraaid, waardoor twee aparte flow kamers gedraaid zijn, waarin de partijen bij de warmte-overdracht worden doorgegeven d.m.v. tegenstroom. De plaat contouren genereren een zeer turbulente stroming. Dit brengt een zeer effectieve warmte overdracht, zelfs bij een zeer lage volumestroming.


Technische gegevens:

Aantal platen: 60
Materiaal: edelstaal, AISI 304
Opbrengst: 130 kW
Doorlaat max.: 4 m3/uur
Temperatuurbereik: -195°C tot +225°C
Inhoud: 0,018 L/plaat = 1,08 Liter
Aansluithoogte: 12 mm
Maximum Druk: 20 bar
Werkelijke oppervlakte: 0,012 m2 per plaat = ca. 0,72 m2
Verloop: F1 > F3 / F4 > F2
F1 en F3 1/2" (12,70 mm, ISO G)
F2 en F4 3/4" (19,05 mm, ISO G)
Afmeting (LxBxH): 191 x 73 x 141,4 mm
Gewicht: 2,65 kg


Levertijd: 1-3 werkdagenStuur even een mail voor ons webadres.

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper van Marktplaats en aangesloten bij het Webshop Keurmerk, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 078-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa.Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw adresgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- Op factuur met Klarna
- Paypal
- Overschrijving
- Ideal

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright © Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Overige typen

ADVERTEERDER:
Naam: Internetwebshop
Tel: 0031788200225
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5096214/ko

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper en aangesloten bij het Keurmerk Veilig Winkelen, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 0031(0)78-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw naam-, adres-, telefoon- en emailgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- iDEAL
- Paypal
- Overschrijving
- Factuur

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright© 2008-2014. Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop

Deel deze advertentie met:
|