Drijvende skimmer vijverpomp met fontein

prijs
€ 77,95
datum plaatsing
05-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
Internetwebshop
type
aangeboden
adverteert sinds
20-02-2014
plaatsnaam
Nederland
telefoon
0031788200225
gezien
5 x
snelcode info
7146437

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Vijvers en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Het wateroppervlak is een van de belangrijkste parameters voor een biologisch functionerende vijver, hier vindt de gasontwikkeling plaats tussen water en lucht.
De skimmer drijft direct aan het wateroppervlak, de optimale positie wordt verzekerd door een luchtkussen.

De drijvende skimmer reinigt het wateroppervlak van storende bladeren, twijgen, stof en ander vuil. Door de pomp wordt een dunne waterfilm afgezogen, zodat een stroming in de richting van de geïnstalleerde skimmer ontstaat. Het houdt het water oppervlak volledig schoon van een vijver met een maximale oppervlakte van 40m². Grove delen zoals bladeren en gras worden door de skimmerzeef opgevangen en moeten regelmatig verwijderd worden om de volledige werking van de skimmer niet aan te tasten, kleinere vuildeeltjes stromen naar het aangesloten vijverfilter (niet inbegrepen) en worden uit het water gefilterd. Daardoor is het wateroppervlak altijd schoon en de voedingsstofbelasting en algengroei wordt verminderd. Drie drijflichamen houden de aanzuigkorf exact aan het wateroppervlak, zo is ook daling van het waterpeil als gevolg van verdamping geen enkel probleem voor deze pomp.


Uitgebreide specificaties
Technische gegevens:
Spanning: 230V / 50Hz
Vermogen: 55W
Aanzuigvolume: 2.500 l/min
Max. opvoerhoogte: 2,5 m
Doorstroming: ca. 30-50 l/min
Kleur: zwart
Leveromvang: skimmer, 3 drijvers, 55W pompLevertijd: 1-3 werkdagen
!!Stuur even een mail voor ons webadres!!

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is al sinds 2005 het vertrouwde adres als het gaat om betaalbare kwaliteitsproducten, service, advies en ouderwetse garantie. Wij zijn lid van het Keurmerk Veilig Winkelen en leveren zeer snel binnen heel Europa.
U kunt onze producten bekijken en eenvoudig bestellen via de webshop, wij verkopen uitsluitend nieuwe producten in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.

Betaal mogelijkheden:
- Paypal
- Overschrijving
- Ideal


U kunt ons bereiken per telefoon: 078 8200 225 of via email door te reageren op deze advertentie.Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright © Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop
EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Pomp

ADVERTEERDER:
Naam: Internetwebshop
Tel: 0031788200225
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5096281/ko

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper en aangesloten bij het Keurmerk Veilig Winkelen, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 0031(0)78-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw naam-, adres-, telefoon- en emailgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- iDEAL
- Paypal
- Overschrijving
- Factuur

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright© 2008-2014. Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop

Deel deze advertentie met:
|