Aquarium luchtpomp membraanpomp 2x 1,5 l/min 4W

prijs
€ 16,95
datum plaatsing
05-12-16
conditie
nieuw
adverteerder
Internetwebshop
type
aangeboden
adverteert sinds
20-02-2014
plaatsnaam
Nederland
telefoon
0031788200225
gezien
6 x
snelcode info
7146454

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Vissen > Aquaria en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Type: Overige typen

OMSCHRIJVING:

De vermogenslevering van deze membraanpomp gebeurt stil en constant. Brengt een zeer hoog luchtvermogen bij gering stroomverbuik (4 Watt) en laat zich optioneel door een oogje aan de wand bevestigen of op de vibratieremmende rubberen voetjes zetten. Daarmee is het "wandelen" van de pomp, ook bij het volle vermogen, uitgesloten.

Een aquarium luchtpomp laat de onderwaterwereld in uw aqarium niet alleen frisser en levendiger werken - naast het optische effect wordt het zuurstofgehalte van het water verhoogd.

Bij hoge temperaturen of na een ziektebehandeling in uw aquarium is een verhoogd zuurstofverbruik te verwachten. Uitgerust met een passende uitstromer en een luchtslang (niet inbegrepen) kan de watercirculatie verbeterd, het zuurstofgehalte en de oppervlaktebeweging verhoogd worden in het aquarium.
Technische gegevens:
Type: Membraanpomp IWS-302C
Afmetingen: 130 x 70 x 55 mm
Spanning: 230V / 50Hz
Vermogensopname: 4W
Pompvermogen: 2x 1,5 l/min
Max. pompdruk: 0,015 Mpa (0,15 bar)
Luchtuitlaat: 2
Passende luchtslang: 4/6
Kabellengte: 60 cm
Gewicht: 0,32 kg
Beschermingsklasse: IPX4
Bekijk onze Internetwebshop voor het gehele assortiment!


Levertijd: 1-3 werkdagen
!!Stuur even een mail voor ons webadres!!

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is al sinds 2005 het vertrouwde adres als het gaat om betaalbare kwaliteitsproducten, service, advies en ouderwetse garantie. Wij zijn lid van het Keurmerk Veilig Winkelen en leveren zeer snel binnen heel Europa.
U kunt onze producten bekijken en eenvoudig bestellen via de webshop, wij verkopen uitsluitend nieuwe producten in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.

Betaal mogelijkheden:
- Paypal
- Overschrijving
- Ideal


U kunt ons bereiken per telefoon: 078 8200 225 of via email door te reageren op deze advertentie.Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright © Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop
ADVERTEERDER:
Naam: Internetwebshop
Tel: 0031788200225
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5096302/ko

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper en aangesloten bij het Keurmerk Veilig Winkelen, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 0031(0)78-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw naam-, adres-, telefoon- en emailgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- iDEAL
- Paypal
- Overschrijving
- Factuur

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright© 2008-2014. Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop

Deel deze advertentie met:
|