AOYUE INT853A++ Quartz IR printplaat preheater 500W

prijs
€ 179,95
datum plaatsing
05-12-16
conditie
nieuw
adverteerder
Internetwebshop
type
aangeboden
adverteert sinds
20-02-2014
plaatsnaam
Nederland
telefoon
0031788200225
gezien
8 x
snelcode info
7146469

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Overige Machines

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

De Aoyue 853A++ preheater werkt met een snel verwarmend Quartz IR (infrarood) verwarmingselement, dat gemakkelijk instelbaar en traploos regelbaar is. De zachte, gelijkmatige verwarming verhindert verdraaiing, oververhitting en beschadiging van de printplaat. Een groot display maakt het mogelijk door een ruime keuze aan weergavemogelijkheden een goede controle te houden over de gekozen instellingen, temperaturen en programmas.

Met een totaal verwarmingsvermogen van tot 500W en een traploos instelbaar temperatuurbereik van 80°C tot 380°C biedt dit systeem al het nodige om verstrekkend werk en reparaties aan verschillende printplaten, boards en PCBs uit te voeren. Exacte temperatuurmetingen laten zich over de externe dual- temperatuursensor altijd overal van het component afnemen.

Een gebruikersgedefinieerd profiel maakt het mogelijk om tijd- en temperatuurinstellingen op te slaan en als geautomatiseerd programma af te lopen. Daarnaast biedt het station 3 voorgedefinieerde Rework-programmas (tijd- en temperatuursturing) voor de verschillende toepassingen.

Met de geïntegreerde printplaathouder kunnen z.g.a. alle soorten van PCBs en printplaten betrouwbaar gerepareerd en bewerkt worden. Bij dit flexibele systeem is het geen probleem om ronde of driehoekige printplaten vast te klemmen.

Technische gegevens:


Ingangsspanning: 210-230V +/-10% / 50Hz +/-2Hz
Vermogensopname: 500W
Temperatuurbereik: 80°C tot 380°C
ESD: ESD SAFE
Stekkertype: 3 Pin
Temperatuursensor: B+C Dual
Temperatuursensor (lengte): 495 mm
Verwarmingselement: Quartz IR (Infrarood)
Weergave: Display, 4 cijferig / 2 rijen
Afmetingen: 265 x 190 x 110 mm
Preheateroppervlak: 140 x 140 mm
Behuizingskleur: Zilver
Gewicht: 1,90 kg
Levertijd: 1-3 werkdagen
!!Stuur even een mail voor ons webadres!!

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is al sinds 2005 het vertrouwde adres als het gaat om betaalbare kwaliteitsproducten, service, advies en ouderwetse garantie. Wij zijn lid van het Keurmerk Veilig Winkelen en leveren zeer snel binnen heel Europa.
U kunt onze producten bekijken en eenvoudig bestellen via de webshop, wij verkopen uitsluitend nieuwe producten in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.

Betaal mogelijkheden:
- Paypal
- Overschrijving
- Ideal


U kunt ons bereiken per telefoon: 078 8200 225 of via email door te reageren op deze advertentie.Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright © Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop


ADVERTEERDER:
Naam: Internetwebshop
Tel: 0031788200225
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5096317/ko

Bedrijfsinformatie:
InternetWebshop is Gecontroleerd Verkoper en aangesloten bij het Keurmerk Veilig Winkelen, u kunt dus vertrouwen op een goede afwikkeling!
Wij staan voor service en deskundig advies, kwaliteit en ouderwetse garantie, goede prijzen en vriendelijkheid.
Indien u een account heeft bij ons en gratis advies wilt over het aansluiten en/of het apparaat dat u wilt gebruiken, neem dan even contact met ons op via email of ons klantenservicenummer 0031(0)78-8200225.
Het product is uit voorraad leverbaar, zeer snelle verzending binnen heel Europa. Ook na aanschaf staat support en After-Sales bij ons groot geschreven.
U kunt onze producten eenvoudig bestellen, wij verkopen uitsluitend producten nieuw in originele verpakking. Inclusief BTW factuur en garantie. Om een snelle levering te garanderen, raden wij u aan om bij het bestellen via email direct uw naam-, adres-, telefoon- en emailgegevens mee te sturen.

Betaal mogelijkheden:
- iDEAL
- Paypal
- Overschrijving
- Factuur

Klik ook even op: Bekijk alle advertenties!

Copyright© 2008-2014. Alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,
Team InternetWebshop

Deel deze advertentie met:
|