Rijbewijs halen als 16,5 jarige?

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
20-03-17
adverteerder
Verkeersschool-Van Meurs
type
aangeboden
adverteert sinds
14-04-2016
plaatsnaam
Langedijk
telefoon
n.v.t.
gezien
361 x
snelcode info
7638690

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Wil jij als 16,5 jarige je rijbewijs halen
en les krijgen in een mooie BMW?

Dan zijn wij de juiste rijschool voor jou!

Van Meurs de beste rijopleiding van deze regio!

Vanaf 1992 hebben wij een betrouwbare naam opgebouwd in deze hele regio. Na zoveel jaar zijn wij in het HAL gebied een begrip geworden.

Het sterke punt van ons is dat wij maatwerk leveren voor onze cusrsisten. Jij kunt uiteraard je rijbewijs halen in je eigen tempo. Dit kan al vanaf 10 dagen!

Wij geven ook les buiten de regio. Dit doen wij, omdat wij zijn van mening dat jij ook ervaring moet hebben om in onbekend gebied alle onderdelen die jij bij ons geleerd hebt kunt uitvoeren. Met deze druk zal jij ook verantwoord mee om moeten kunnen gaan. Zelfs is het bij ons mogelijk, dat jij zelf de route vaststeld voor je les.

De lestijden vallen meestal tussen 08:00 uur 's morgens en 21:00 uur 's avonds. Indien het echt nodig is kan er ook op zaterdagochtend les genomen worden. Nogmaals, wij willen ten alle tijde voor jiou maatwerk creëeren.

Indien jij 16,5 jaar oud bent en jij wilt gaan lessen moet jij jezelf persoonlijk registreren via 2toDrive

Wil jij of jou ouders meer informatie hierover hebben, maak dan gerust geheel vrijblijvend een afspraak met ons, zodat wij samen alle mogelijkheden kunnen bekijken en bespreken. Hierna kan jij een welbewuste keus maken om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.

Telefonisch kan jij ons bereiken tussen 10:00 uur en 21:00 uur van maandag tot vrijdag. Op zaterdag kan jij ons bereiken van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Klik hier om te kijken naar het RijschoolRegister van Langedijk e.o. naar de onderlinge resultaten van de rijscholen in onze regio.

Uiteraard hebben wij een Lesovereenkomst, waarop de Algemene Voorwaarden van toepassing zijn.

Praktijklessen

Voor de praktijklessen kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden, het kan al vanaf 10 dagen. Hoewel een 4 tot 6 weekse rijopleiding een beter succes is. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen het op je gemak te doen. Het maakt niet uit wat je kiest alles is bespreekbaar. Voor je totale rijopleiding moet je ongeveer 35 tot 40 uur uit trekken. Wij gaan samen met elkaar een maatpakket voor jou samenstellen, waarbij jij je lekker voelt zodat jij op op jouw tempo naar het examen toe werkt.

Verkeersschool Van Meurs
Voorburggracht 171
1722 GD Zuid-Scharwoude
Tel.: 0226 32 02 21

Deel deze advertentie met:
|