Sparen en pensioensparen 2.0 !

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
02-03-17
adverteerder
FX Master EA s.l.
type
aangeboden
adverteert sinds
30-04-2016
plaatsnaam
Stichtse Vecht
telefoon
n.v.t.
gezien
6 x
snelcode info
8161399

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Hypotheken en Verzekeringen

KENMERKEN:
 ● Type: Verzekeringen en Hypotheken

OMSCHRIJVING:

Bent u het ook zat om steeds minder spaarrente te ontvangen op uw spaarrekening terwijl de banken nog steeds honderden miljoenen winst maken?  We zitten op een historisch dieptepunt en het einde is zeker nog niet in zicht!  Maar hoe komt het dan dat de banken nog steeds zoveel winst maken zult u zich ook afvragen? Dit doen zij niet met het uitlenen van uw spaargeld. Banken verdienen het grote geld met de handel op de valutamarkt. Waarom zou u dan niet hetzelfde doen en genoegen nemen met deze absurd lage rente en de dalende pensioenen?

Meer informatie? Ga naar onze website en vul het contactformulier in.

FXpensioensparen

 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg, Zwolle en Buitenland
 ● Service: Komt aan huis

ADVERTEERDER:
Naam: FX Master EA s.l.
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5546349/ko

Deel deze advertentie met:
|
Wonen