Uw eigen bedrijf maar toch met de hulp van anderen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
XS2HEALTH
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Nieuwegein
telefoon
0655907643
gezien
64 x
snelcode info
1694606
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Ondernemend Nederland,

85 procent van de mensen denkt erover na een eigen bedrijf te beginnen maar slechts 10 procent van diezelfde mensen begint ooit een bedrijf.

Iedereen weet dat een eigen bedrijf beginnen lastig is. De kosten, panden, voorraden, debiteuren, personeel, enz zijn zaken die menig ondernemend persoon hoofdpijn bezorgen en dat is niet waarom men een eigen bedrijf begint.

De drijfveer achter het aangaan van ondernemerschap is vaak het willen hebben van meer vrijheid.

Alleen door alle beslommeringen rondom het ondernemerschap blijkt vaak dat mensen juist minder vrij worden en meer verstrikt raken in nog meer uren produceren teneinde toch het doel te behalen.

Vanaf nu kan dat anders.....

Wij bieden een internationaal Franchise concept aan 1 ieder die zich ten doel wil stellen te werken richting meer vrijheid. Om zichzelf in te zetten voor een balans binnen het Fysieke, Mentale en Financiele Welzijn om zodoende meer te kunnen genieten van het leven, de familie en de sociale kring.

Een franchise concept waar u niet alleen de Franchisenemer wordt (zoals bij Mac Donalds bijvoorbeeld) maar ook de franchisegever wordt.

Dus op uw nivo kunt u uzelf inkopen binnen deze franchise organisatie en u kunt de mensen waarmee u samen wilt werken richting een betere toekomst datzelfde aanbieden.

Stel uzelf eens voor te gaan werken in een concept waar alle geneugten van het ondernemerschap sterk ontwikkeld zijn maar de ongemakken voor uw overgenomen worden door een goed werkend hoofdkantoor.

Dus u krijgt niet te maken met:

Dure panden
Voorraden
Dubieuze Debiteuren
enz.

Maar u krijgt wel te maken met:

Op een leuke manier Netwerken zodat het ook Net - werken is.

U participeert in een omgeving waar gemotiveerde zelfstandig ondernemers zich met zijn allen 1 doel hebben gesteld. Namelijk het uitbouwen van een leuke organisatie en deze wereldwijd op de kaart zetten.

We zijn actief in 40 verschillende landen en de aankomende maanden zal dit uitgebreid gaan worden.

Bent u ondernemend en wilt u graag uw eigen bedrijf beginnen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak zodat we in een gesprek kunnen kijken of een samenwerking tot de mogelijkheden hoort.


0655907643

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|