Leren ondernemen?

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
XS2HEALTH
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Nieuwegein
telefoon
0655907643
gezien
40 x
snelcode info
1733889

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Noodgedwongen door de veranderingen in ons zekerheidsstelsel moesten wij op een andere manier met onze toekomst om leren gaan.

Want ons pensioenstelsel werd uitgekleed, we verloren ons werk, zagen de zorg ineens achteruit hollen en merkten dat contracten met werkgevers ineens niets meer voorstelden.

Het ontslag recht versoepeld en de ww is niet veel soeps meer.

85 procent van de mensen overweegt momenteel om dan maar te gaan ondernemen op zelfstandige basis om nog te redden wat er te redden is en uit te kunnen blijven kijken op een rooskleurige toekomst.

Toch hebben wij geleerd dat de meeste mensen niet de ondernemerschapstap durven nemen omdat zij bang zijn voor:

Grote investeringen, panden, verzekeringen, voorraden, personeel en dubieuze debiteuren.

vaak weet men niet wat ze dan moeten doen om te ondernemen en als ze dat wel verzonnen hebben weten ze vaak niet waar ze aan moeten voldoen.

Dat kan vanaf nu anders

Door de stappen die wij genomen hebben in ons persoonlijke leven hebben wij geleerd dat ondernemen eigenlijk niet zo moeilijk is. De meeste orders worden gesloten onder het genot van een wijntje op een plek ver van kantoor. Vaak gaan dingen over gunnen en aardig gevonden worden en als men dat in de gaten heeft dan is succesvol ondernemen helemaal niet zo moeilijk.

Wij leren mensen om te gaan ondernemen op een goede en verantwoorde manier. Samen met een internationale groep met gemotiveerde zelfstandig ondernemers hebben wij ons ten doel gesteld meer mensen dezelfde stappen aan te leren teneinde ons netwerk te vergroten.

Wij leren u op een adequate manier om te gaan met alle vragen en mist rondom het ondernemerschap. Wij nemen u bij de hand om u te leren netwerken.

Dit net zolang u weet hoe u net moet werken.

Lijkt het u wat om op partime basis te leren ondernemen?

Om te kijken waar uw kracht zit en waarheen die u kan brengen?

Mail ons dan vandaag nog uw contact gegevens zodat wij contact met u op kunnen nemen. We zullen u dan uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Wij leren mensen ondernemen en zoeken dus naar mensen die ondernemend genoeg zijn om op deze advertentie te reageren.

Gewoon omdat het ook anders kan!

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|