Consultant Testautomatisering regio Nederland

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Wesche en de Boer
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Nijmegen
telefoon
n.v.t.
gezien
31 x
snelcode info
2541970

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functiebeschrijving:

Heb jij een passie voor software testen? Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Consultant Testautomatisering. Onze opdrachtgever is een onderscheidend ICT bedrijf dat zich richt op innovatieve mogelijkheden binnen de software technologie.De werkzaamheden:Als Consultant Testautomatisering richt je je op het inrichten en uitvoeren van geautomatiseerde (regressie)tests bij verschillende klanten. Je gebruikt daarbij zowel commerci?le als open source geautomatiseerde testtools, zoals SOAtest van Parasoft, Tosca, Cucumber, JMeter en Selenium.Je wordt als consultant gedetacheerd in systeemontwikkeltrajecten of je bent als co?rdinator verantwoordelijk voor het inrichten en uitvoeren van testprojecten. Daarnaast voer je trainings- en consultancyopdrachten uit en pak je de ontwikkeling van onze competenties en dienstverlening op.Je werkt voor klanten die voornamelijk in Nederland actief zijn. Je bent gedetacheerd of werkt op een van onze projecten. Een andere mogelijkheid is vier dagen per week op een van onze kantoren in Nederland werken en een dag per week op de klantlocatie. Dat betekent veel afwisseling en ervaring opdoen, maar niet iedere dag urenlang in de auto zitten.

Functievoorwaarden:

Wij vragen:Wij zijn op zoek naar een nauwkeurig en kritisch ingestelde collega met minimaal drie jaar ervaring met geautomatiseerd testen. Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding, bij voorkeur in een ICT-technische richting.Verder heb je kennis van softwareontwikkeling, release management, Agile en Scrum en bij voorkeur ervaring met programmeren en het uitvoeren van load en stress tests. Ook ervaring met testen in SOA-omgevingen, XML, BPL en Oracle is een pre.Je bent doelgericht, flexibel en gaat makkelijk om met snel veranderende prioriteiten onder stressvolle omstandigheden en strakke planningen. Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord en geschrift.Wij bieden:Een uitdagende functie in een leuk team van professionals. Daarnaast bieden wij je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een uitstekend salaris, winstdeling, mobiliteitsvergoeding en met veruimte voor scholing en ontwikkeling.Meer informatie over ons bedrijf en onze overige vacatures vind je op onze website. Voor vragen over de vacature kun je ook bellen met Ric Wesche (06-46.440.449) of Tineke de Boer (06-200.15.413).

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Wesche en de Boer
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0464308

Deel deze advertentie met:
|