Alles voor uw Hond , Kat en Andere dieren

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-02-14
adverteerder
4-TIPS
type
aangeboden
adverteert sinds
15-03-2012
plaatsnaam
Nijmegen
telefoon
n.v.t.
gezien
32 x
snelcode info
3314018

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Overige Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Niet van toepassing
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:
Pet Jungle is één van de grootste online dierenspeciaalzaken in Nederland. Met meer dan 17.000 producten heeft het een zeer uitgebreid assortiment met artikelen voor honden, katten, knaagdieren, reptielen, vissen en vogels. Hierdoor is PetJungle reeds een begrip in dierenminnend Nederland. PetJungle is de veilige webshop waar klanten een kattenkrabpaal, hondenbench, houten hondenhok of kippenhok voordelig, snel en betrouwbaar kan bestellen.

Pet Jungle is gespecialiseerd in dierenverblijven voor hond en kat en kip en door deze specialisatie en directe levering van de producent is PetJungle zeer voordelig. Door jarenlange ervaring weten de medewerkers van PetJunglel de beste producten te selecteren voor de beste prijs. De ervaren transporteurs van Pet Jungle leveren alle bestellingen netjes bij de klant af, zodat de klant zelf niet hoeft te sjouwen. Bij Pet Jungle is het mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven om op rekening te kopen.

ADVERTEERDER:
Naam: e-boekenonline
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2902316/ko

Deel deze advertentie met:
|