GoochelaarsOntmaskerd - TOP illusionist Mr X

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
06-03-14
conditie
nieuw
adverteerder
4-TIPS
type
aangeboden
adverteert sinds
15-03-2012
plaatsnaam
Nijmegen
telefoon
n.v.t.
gezien
16 x
snelcode info
3350836

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Verzamelen en Hobby > Cursusmateriaal

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:
GoochelaarsOntmaskerd VIP Membership - Goochelcursus gegeven door een Nederlandse TOP illusionist Mr X

GoochelaarsOntmaskerd VIP Membership

Volledige 41+ HD video Goochelcursus gegeven door een Nederlandse TOP illusionist.
Het Goochelaarsontmaskerd VIP pakket: een alles omvattende HD (mobiele en digitale) video goochelcursus die je stap voor stap begeleid naar het worden van een top illusionist.
Wat is Goochelaars Ontmaskerd?
Goochelaars Ontmaskerd is een allesomvattende goochelcursus voorde beginner en de expert. Wil jij leren goochelen van een professioneel kaartgoochelaar dan zit je bij deze cursus goed. Het is een totaalpakket met de benodigdheden voor een amateur, tot een professional om te leren goochelen.
In het Goochelaars Ontmaskerd Pakket krijg je toegang tot de basistechnieken van het goochelen en de uitgebreide uitvoering hiervan. Deze basistechnieken worden vervolgens toegepast in stap-voor-stap uitgelegde goocheltrucs, die je direct kan uitvoeren voor zijn of haar beeldscherm / smartphone / tablet. De cursus is volledig in HD en met stap voor stap uitleg uitgevoerd (zowel in beeld als in tekst) en is op elk gewenst moment te pauzeren of terug te kijken.
De Goochelaars Ontmaskerd Website bied naast een geavanceerde cursus ook een uitstekende helpdesk voor de cursisten waar zij binnen 24 uur antwoord krijgen van een top illusionist op al hun vragen.
Ook wordt bij de goochelcursus het Goochelaars Ontmaskerd “Black Book” geleverd waar in alle vaktermen en theoretische basis duidelijk in tekst en beeld wordt uitgelegd.

Magic,googelaar,truck,googeltruck,topillusionist,illusionist,geheime googeltrucks,truk,kaartmeester,kaarttruck,mr x,mrx,training,beroepsgoogelaar,underground,hd-video,digitaal,instructies,begrijpbaar,pakket,show,schudden,kaarten,videos,beginner,lesmateriaal,cursus,vip,pakket,blackbook,geheim,vertoning,truuk,goochelaar,goocheltruck,goocheltricks

ADVERTEERDER:
Naam: 4-TIPS
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2925120/ko

Deel deze advertentie met:
|