Snel Afvallen met dit Dieetplan

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-04-15
conditie
nieuw
adverteerder
4-TIPS
type
aangeboden
adverteert sinds
15-03-2012
plaatsnaam
Nijmegen
telefoon
n.v.t.
gezien
29 x
snelcode info
5191706

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Welzijn > Dieet en Afvallen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:

Ik ben nu drie weken bezig met het dieetplan. Het werkt helemaal zoals je het beschrijft. Het zit echt in de manier waarop ik denk.

Normaal als ik aan een dieet begin voelt het als een opoffering, ik moet van alles laten staan, mag alle lekkere dingen niet eten, het is bijna een straf die ik moet uitzitten (eigen schuld dikke bult (buik) gevoel).

Met het turbo plan voelt het alsof ik in een snoepwinkel loop, boodschappen doen is een plezier, handenwrijvend kijk ik wat ik voor lekkers mee ga nemen! Niks straf of opoffering, het voelt heerlijk!! Het water drinken is ook een peule schil door de tip om het uit een flesje te drinken!! Wat helemaal fantastisch is is dat mijn vriendin die vegetarier is ook dit plan makkelijk kan volgen, immers, vis en schaal dieren zijn allemaal toegestaan net als ei.

Geen lastige recepten, geen grammen die ik moet afwegen, duidelijk en met veel ruimte om de dingen op mijn manier te eten. Heel erg bedankt voor de info en steunende oefeningen. Ik zit nu al stukken beter in mijn vel!

Verlies PERMANENT 5 tot 17kg VET In 14 Dagen En ...
Ontdek Hoe Jij Je Opnieuw 100% Goed Kan Voelen In Je Vel
 


ADVERTEERDER:
Naam: 4-TIPS
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4043842/ko

Deel deze advertentie met:
|