CTEK CT5 Time To Go

prijs
€ 97,50
datum plaatsing
29-09-16
conditie
nieuw
adverteerder
Accu Unie
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2016
plaatsnaam
Spijkenisse
telefoon
0181712887
gezien
4 x
snelcode info
7093655

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Machine-onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 2

OMSCHRIJVING:
Het leven is fantastisch en nog fantastischer wanneer u baas bent over eigen tijd. Wanneer u droomt over de vrijheid en avonturen die worden geboden bij het rijden in uw voertuig, is het opladen van de accu mogelijk niet uw eerste prioriteit. Maar laten we wel zijn: het opladen van de accu is het meest gemakkelijke en tijdsbesparende onderhoud voor u voertuig dat u kunt uitvoeren. Met de unieke eigenschap van CTEK, TIME TO GO, blijft u de baas en kunt u uw dag plannen door nauwkeurig de resterende oplaadtijd te voorspellen.Maximale accu prestatiesOp basis van Zweedse engineering biedt CT5 TIME TO GO een maximale levensduur en prestaties voor alle voertuigaccus van 12 V. U kunt ervoor zorgen dat uw accu altijd in een goede conditie is, ook in de winter. U kunt zelfs een ontladen accu repareren, als u deze per ongeluk zonder toezicht hebt achtergelaten. De CT5 TIME TO GO is gebruiksvriendelijk en werkt volledig automatisch - de technologie bewaakt de accu en neemt de maatregelen die nodig zijn voor de verzorging van uw betreffende accu. De CT5 TIME TO GO is de enige oplader op de markt die u een signaal kan geven, wanneer uw accu gereed is voor gebruik. Een reeks LED-lampjes geeft de verschillende oplaadstadia aan en de resterende tijdsduur voordat de accu voldoende is opgeladen. Er zijn ook indicatielampjes die aangeven wanneer u veilig kunt PROBEREN om uw voertuig te starten en wanneer de accu gereed is voor VERTREK. Deze informatie is er uitsluitend voor uw gemak. U kunt de CT5 TIME TO GO-oplader gedurende het gehele jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week volledig veilig aangesloten laten. Deze CT5 Time To Go lader heeft 5 jaar fabrieksgarantie!

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: CTEK

ADVERTEERDER:
Naam: Accu Unie
Tel: 0181712887
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5077011/ko

Groots in accus en acculaders. Bent u op zoek naar een specifieke accu of lader mail ons. Accu Unie levert meer als 500 producten vanuit voorraad

Deel deze advertentie met:
|