STECO YT7B-BS AGM MF motor accu

prijs
€ 49,95
datum plaatsing
28-02-17
conditie
nieuw
adverteerder
Accu Unie
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2016
plaatsnaam
Spijkenisse
telefoon
0181712887
gezien
5 x
snelcode info
7093675

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Machine-onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0

OMSCHRIJVING:
De STECO YT7B-BS is een 6 ampere AGM MF motorfiets accu. Deze accu heeft een koudstart van 120 CCA en is een zeer populair accu in zijn segment. STECO is niet bij iedereen bekend in het motorfiets segment. STECO heeft echter een rijke geschiedenis in de semi-tractie wereld, sterker nog STECO is zeer dominant op dit gebied. Met al hun ervaring hebben zij nu al enige tijd de STECO Powersports accus op de markt gezet. De combinatie kwaliteit en duurzaamheid heeft ervoor gezorgd dat elke STECO Powersports accu een sterke speler is. De ervaren motorrijders weten dat STECO Powersports accus een van de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft op de markt. Accu Unie biedt de meest gangbare STECO Powersports accus aan uit voorraad tegen zoals u dat gewend bent van ons een marktconform maar ook zeer scherpe prijs.
STECO MAINTENANCE FREE ACCUS
De STECO MF accus zijn ontworpen volgens de AGM-technologie (Absorbed Glass Material) en VRLA technologie (Valve Regulated Lead Acid). Elke STECO MF accu wordt droog met zuurpakket geleverd. Elke STECO MF accu wordt vanaf fabriek droog geleverd incl zuurpakket, en worden gevuld en geactiveerd net voor de installatie. De STECO MF accus zijn afgedicht met geen gas uitstoot, waardoor water bijvullen niet meer nodig is. De belangrijkste kenmerken en voordelen van deze STECO onderhoudsvrije motor accu zijn:
Onderhoudsvrij
Geen gas emissie onder normale bedrijfsomstandigheden
Hoge trillingsweerstand
Hogere koudstart
Verhoogde levensduur van de batterij (tot 3 keer langer mee dan conventionele batterijen)
Lagere zelfontlading
Polypropyleen omhuizing met een hogere weerstand tegen klappen en aardolieproducten
Accu unie geeft standaard op alle STECO accus 1 jaar garantie.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: Steco

ADVERTEERDER:
Naam: Accu Unie
Tel: 0181712887
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5076983/ko

Groots in accus en acculaders. Bent u op zoek naar een specifieke accu of lader mail ons. Accu Unie levert meer als 500 producten vanuit voorraad

Deel deze advertentie met:
|