CTEK MXS 5.0 POLAR

prijs
€ 114,95
datum plaatsing
29-09-16
conditie
nieuw
adverteerder
Accu Unie
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2016
plaatsnaam
Spijkenisse
telefoon
0181712887
gezien
3 x
snelcode info
7093703

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Machine-onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 2

OMSCHRIJVING:
De druppellader voor koude winterperioden!De CTEK Polar druppellader is een unieke lader met moderne, geavanceerde technologie en speciaal aangepast om erg koude temperaturen te weerstaan. Deze lader werd ontwikkeld voor voertuigen waarvoor een goede accuverzorging nodig is tijdens koude winterperioden, zoals sneeuwscooters, ATVs, jeeps en autos. CTEK Polar heeft een aangepaste functie voor laadspanning, voor geoptimaliseerd laden bij extreem koude temperaturen. De functie is beschikbaar voor kleine (sneeuwscooters en ATVs) en middelgrote accus (jeeps en autos). Nog een unieke eigenschap is dat de herconditioneringsfunctie (om accus met zuurafzetting en sterk ontladen accus te herstellen) beschikbaar is voor kleine en middelgrote accus. CTEK POLAR is aan beide zijden (wisselstroom en gelijkstroom naar de accu) uitgerust met rubberen kabels die bestand zijn tegen extreme koude. Met het geavanceerde 8-staps oplaadsysteem, analyseert de lader of de accu een lading kan ontvangen en behouden. Dit gebeurt volledig automatisch en wanneer de accu volledig is geladen, schakelt de lader om naar doeltreffend onderhoudsladen - wat een groot voordeel biedt in de kou. CTEK POLAR werkt goed in een normaal klimaat, maar is aangepast om te laden tussen -30°C en +50°C.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: CTEK

ADVERTEERDER:
Naam: Accu Unie
Tel: 0181712887
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5076874/ko

Groots in accus en acculaders. Bent u op zoek naar een specifieke accu of lader mail ons. Accu Unie levert meer als 500 producten vanuit voorraad

Deel deze advertentie met:
|