CTEK MXS 5.0 Test en Charge

prijs
€ 107,50
datum plaatsing
29-09-16
conditie
nieuw
adverteerder
Accu Unie
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2016
plaatsnaam
Spijkenisse
telefoon
0181712887
gezien
4 x
snelcode info
7093742

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Machine-onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 2

OMSCHRIJVING:
Met de MXS 5.0 Test en Charge kan een accu niet alleen opgeladen en onderhouden worden, maar ook getest worden. De CTEK MXS 5.0 Test en Charge is een combinatie van een druppellader en een testsysteem voor accus en dynamos. Met de MXS 5.0 Test en Charge kunnen accus van 1,2Ah tot en met 110Ah worden getest, geladen en onderhouden. De druppellader beschikt over een automatisch desulfateringsstap en een reconditioneringsstap om sterk ontladen en gestratificeerde accus te herstellen. De druppellader heeft een float/pulseonderhoudsfunctie en een koud weer functie. Er zijn drie programmas voor het testen van de accuspanning, het startvermogen en de dynamo. De MXS 5.0 Test en Charge is beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting, wordt geleverd met vijf jaar garantie.De MXS 5.0 TESTenCHARGE levert uitstekende prestaties voor accus van 1,2Ah tot en met 110Ah. Deze druppellader biedt oplossingen voor een groot aantal accuproblemen en heeft speciale functies, zoals een gepatenteerde automatisch desulfateringsstap en een reconditioneringsstap om sterk ontladen en gestratificeerde accus te herstellen. Met de gepatenteerde FLOAT/PULSE-onderhoudsfunctie is deze druppellader ideaal voor langdurig onderhoud. De druppellader biedt extra flexibiliteit doordat de RECOND-functie en de COLD WEATHER functie apart of samen kunnen worden gebruikt (zowel voor het SMALL BATTERY programma als voor het NORMAL BATTERY programma).

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: CTEK

ADVERTEERDER:
Naam: Accu Unie
Tel: 0181712887
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5076800/ko

Groots in accus en acculaders. Bent u op zoek naar een specifieke accu of lader mail ons. Accu Unie levert meer als 500 producten vanuit voorraad

Deel deze advertentie met:
|