CTEK CT5 Powersport lader

prijs
€ 88,95
datum plaatsing
29-09-16
conditie
nieuw
adverteerder
Accu Unie
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2016
plaatsnaam
Spijkenisse
telefoon
0181712887
gezien
4 x
snelcode info
7093844

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Machine-onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0

OMSCHRIJVING:
De nieuwe CT5 Powersport lader is met name ontworpen voor het opladen en onderhouden van Powersport voertuigen zoals motorfiets, jetski, quad, enz. Spanning, actie, frisse lucht genieten van uw favoriete powersport is eenvoudig of u zich nu te land, ter zee, in de sneeuw of op het ijs bevindt. Het vermogen van het voertuig is het belangrijkste en de accu vormt de kern van alles. Uw accu dient tot de maximale capaciteit te worden opgeladen, zodat deze piekkrachtprestaties levert, telkens als uw powersport-voertuig wordt gestart.CT5 is de powersport laderEen kenmerk van een powersport voertuig is dat het gedurende lange periodes wordt gestald. Maar u wilt dat het altijd klaar is om in actie te komen. De CT5 POWERSPORT lader heeft drie belangrijke oplaad- en onderhoudfasen voor het maximaliseren van de kracht en de levensduur van de accu. Deze maakt gebruik van geavanceerde technologie om het vermogen en de toestand van de accu continu te bewaken en maatregelen te nemen, wanneer dat nodig is. De CT5 POWERSPORT lader kan onbeperkt, indien nodig, op de accu worden aangesloten, zonder het risico van te veel of te weinig opladen.

Dit is tevens de eerste Ctek acculader die de mogelijkheid biedt om te laden via het Canbus systeem dat voornamelijk gebruikt wordt bij BMW en Triumph motoren (in combinatie met accessoire Ctek040-165)De CT5 POWERSPORT-lader behandelt iedere accu zorgvuldig als individueel object. De lader is eenvoudig in gebruik en werkt met alle powersport-voertuigaccus. Sluit de CT5 POWERSPORT-lader rechtstreeks aan op de accu of via het 12V-CANBUS-contact (compatibel met BMW-motorfietsen) met gebruik van het CTX INDICATOR PLUG 12V-accessoire. Deze CT5 Powersport lader heeft 5 jaar fabrieksgarantie!

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: CTEK

ADVERTEERDER:
Naam: Accu Unie
Tel: 0181712887
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5077010/ko

Groots in accus en acculaders. Bent u op zoek naar een specifieke accu of lader mail ons. Accu Unie levert meer als 500 producten vanuit voorraad

Deel deze advertentie met:
|