Wijngist universeel vloeibaar

prijs
€ 4,95
datum plaatsing
12-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
Natuurlijkerleven
type
aangeboden
adverteert sinds
01-10-2015
plaatsnaam
Wijnandsrade
telefoon
0452052435
gezien
4 x
snelcode info
7121129

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Keuken > Keukenbenodigdheden

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 3.5
 ● Levertijd (in dagen): 2

OMSCHRIJVING:
De oorsprong van de wijn hebben we te danken aan de micro-organismen van de druif - een bepaalde grote groep van gisten. Deze wijngisten worden gebruikt in de wijnindustrie, speciaal geselecteerd en verwerkt in laboratoria en zijn onderverdeeld in verschillende rassen, volgens de voorkeur van het substraat (soort fruit, suiker concentratie), de productie snelheid en de opbrengst van alcohol.

De gist is verkrijgbaar in een speciale beschermende vloeistof-sachet ; 20 ml. Men ziet de gist in het sachet in de vorm van een lichtbruine vloeistof. Voor gebruik moet de sachet worden geschud, zodat de wat troebele vloeistof zich goed vermengd.
Een sachet is genoeg na vermenigvuldiging voor het maken van 25 liter wijn.

U kunt bij ons de onderstaande soorten vinden:
 ● Bourgondië - voor rode wijn, zowel van tafel en dessertwijnen; voor fruit hoog in tannine als appel bes, pruim, rode druiven, kersen, zwarte en rode bessen, bramen en bosbessen.
 ● Bordeaux - voor rode tafelwijnen; voor fruit, zoals bosbessen of druiven.
 ● Malaga - voor rode dessertwijnen; voor fruit zoals rode druiven of appel bes.
 ● Madera - voor witte en rode dessert wijn; voor vruchten zoals kruisbessen, peren, frambozen, abrikozen, aardbeien, rood en wit krenten, rozijnen en granen.
 ● Port - voor witte en rode dessert wijn; voor fruit, zoals kersen, bramen, zwarte en witte aalbessen.
 ● Tokay - voor witte dessertwijnen en tafelwijnen; voor fruit zoals kruisbes, meidoorn, peren, appels, rabarber, abrikozen, wilde roos, aardbei, witte druif, witte aalbessen en rozijnen en granen.
 ● Sherry - van witte dessertwijnen; voor fruit, zoals kersen, appels, meidoorn, wilde roos, witte druif, witte aalbessen en rozijnen en granen.
 ● Sauternes - voor een kleine witte wijn of tafelwijn; voor fruit zoals appels, peren, abrikozen en witte druiven.


Alle hier boven beschreven soorten zijn goed voor de productie van wijn met een alcoholgehalte van maximaal ongeveer 14%.
 
Bijzondere aandacht moet worden geschonken aan de giststammen:
Universeel -voor witte en rode wijn, en voor alle soorten fruit, gekenmerkt door een hoge weerstand tegen alcohol tot 18%.
De gistvloeistof, werkt het beste bij vermenigvuldigen. Dit proces heet - het aanbrengen van de giststam.
 
Beschrijving:
Onze gisten in vloeibare vorm, die worden geproduceerd in Polen, hebben alle certificaten ten bewijze van de hoge kwaliteit. De stammen afkomstig van de meest prestigieuze instellingen Microbiologie in Polen, mesofyten organismen, dat wil zeggen, dat ze zich voortplanten bij temperaturen tussen 18 ° C en 30 ° C.
 
Gebruik:
De gist moet op een koele, droge en schaduwrijke plaats worden bewaard.

Voordelen van deze geraffineerde wijn gisten
 ● Alcohol tolerantie tot ongeveer 14-18%
 ● Bestand tegen hoge concentraties suiker, kooldioxide, tannine
 ● Resistent tegen verhoogde concentraties van zwavel.
 ● De invloed van de gist op het fermentatieproces is sneller, zodat de kans op besmetting is laag
 ● De wijn als eindproduct is stabiel en goed gefermenteerd
 ● Dde kleur is stabiel en goed gekozen voor het boeket


Nadelen van een fermentatie met wilde gisten
 ● Alcohol tolerantie slechts ongeveer 10%
 ● Lage weerstand tegen zuren, hogere concentraties suiker, grote hoeveelheden tannine.
 ● Het Gistingsproces niet doorgaat tot het einde.
 ● De wijn als eindproduct vaak instabiel is en kunnen gemakkelijk worden geïnfecteerd
 ● De kleur van de wijn is vaak troebel
 ● De smaak en het aroma van de wijn zijn grotendeels afhankelijk van toeval. 

LET OP:
Bij het wijn maak proces zijn steriele omstandigheden in elk stadium van het proces erg belangrijk. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de netheid van de emmer of kom waarin de gist wordt bereid.

ADVERTEERDER:
Naam: Natuurlijkerleven
Tel: 0452052435
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4964003/ko

Bekijk ook onze andere advertenties en neem dan eens een kijkje op onze webwinkel Natuurlijkerleven d.m.v. onze website link bij deze advertentie.

U betaalt bij ons altijd veilig via o.a. iDEAL, PAYPAL, BANCONTACT/MISTERCASH, CREDITCARD, SOFORT, SEPA incasso, Belfius Direct Net, per overboeking of contant.

Deel deze advertentie met:
|