Minicamping de Wynmole - Dearsum

prijs
€ 22
datum plaatsing
18-04-15
adverteerder
UwBoeking - UwVakantie -…
type
aangeboden
adverteert sinds
06-12-2012
plaatsnaam
Wezep
telefoon
n.v.t.
gezien
30 x
snelcode info
5222016

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vakantie en Vrije tijd > Vakantie > Campings

KENMERKEN:
 ‚óŹ Type vervoer: Eigen vervoer

OMSCHRIJVING:

De terrein accommodatie bestaat uit een drietal beschutte en gedraineerde velden. Welke voorzien zijn van nabij gelegen elektra aansluiting en water tappunt. Ook kunnen wij u Wireless internet aanbieden.

De camping is opgenomen in de kleine campinggids van de ANWB, de VeKaBo gids en staat vermeld in Capitool reisgidsen uitgave "De Mooiste Campings in Nederland".

Een groot deel van de velden is zo ingedeeld dat je vanaf nagenoeg iedere plek van het riante uitzicht kunt genieten. Maar als u liever op een klein afgeschermd plekje wilt vertoeven dan is dat ook heel goed mogelijk.

De diverse plekken zijn bereikbaar middels verharde paden, zodat in nattere periodes alles ook schoon en toegankelijk blijft. Alle plekken zijn geschikt voor zowel tenten, campers en caravans. Uw fietsen kunnen binnen staan als u dat op prijs stelt. Na zonsondergang is er voldoende terrein verlichting.

Het uiterst SCHONE sanitair bestaat uit nette betegelde douches voorzien van thermostaat kranen, wastafels en een afgesloten wasruimte waarvan u kosteloos gebruik kunt maken.


ADVERTEERDER:
Naam: UwBoeking - UwVakantie - UwCamping
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4059518/ko

UwBoeking (punt) com- Het online reserveringssysteem voor Campings, Vakantiehuizen, Hotels en andere accommodaties.

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...